Ρόδος: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των ασθενών του γυναικολόγου - «Με φίλαγε στον λαιμό»

Ρόδος: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των ασθενών του γυναικολόγου - «Με φίλαγε στον λαιμό»

Οι μαρτυρίες μιας 18χρονης και μιας εγκύου σοκάρουν - Τι κατήγγειλαν οι δύο γυναίκες

gynaikologos
Συγκλονιστικά είναι τα όσα είπαν χθες, μιλώντας σε εκπομπή του Star, ακόμα δύο γυναίκες που υπέστησαν σεξουαλική παρενόχληση από τον γυναικολόγο στη Ρόδο.

Ειδικότερα χθες, ακόμα τέσσερις γυναίκες κατήγγειλαν τον γιατρό για απρεπή συμπεριφορά σε βάρος τους κατά τη διάρκεια της εξέτασης. Μεταξύ αυτών, μία 18χρονη κοπέλα, της οποίας ήταν και η πρώτη επαφή με γυναικολόγο και μία γυναίκα η οποία ήταν έγκυος στον όγδοο μήνα, κυοφορώντας δίδυμα.

«Με ρωτούσε κατά τη διάρκεια της εξέτασης αν κάνω σεξ με τον άνδρα μου»

Πρώτη μίλησε η εγκυμονούσα η οποία, όπως είπε, δεν είχε την οικονομική άνεση να πάει σε κλινική και έτσι στον πέμπτο μήνα της κύησής της, μετά από παρότρυνση πήγε στο συγκεκριμένο γιατρό. Η καταγγέλλουσα είπε στην εκπομπή, «με προέτρεψαν να πάω εκεί, ότι είναι καλός αλλά να προσέχω και να είμαι πάντα με δεύτερο άτομο. Εμένα δεν μου πήγε το μυαλό για τι πρόκειται».

Πράγματι, όπως η ίδια είπε, σε όλες τις επισκέψεις της στο γιατρό είχε και κάποιον μαζί της, όμως μία ημέρα όντας στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της δεν αισθάνθηκε καλά και επικοινώνησε με το γιατρό και του είπε: «Γιατρέ, δεν αισθάνομαι καλά. Μήπως πρέπει να με δεις, δεν μπορώ να ανασάνω, δεν μπορώ να κοιμηθώ, αν γίνεται να προγραμματίσουμε γρηγορότερα το ραντεβού. Μπορούμε να το κάνουμε απόγευμα για να έρθω με το σύντροφό μου, δεν έχω κάποιον να με φέρει».

Η απάντηση του γιατρού – σύμφωνα με όσα δήλωσε στο Star η καταγγέλλουσα-ήταν αρνητική και έτσι η κοπέλα πήγε στο νοσοκομείο μαζί με τον αδελφό της.

«Όχι μου λέει πρωί. Και δεν θα το ξεχάσω ήταν Σάββατο, λόγω του κορωνοϊού δεν μπήκε μέσα στο νοσοκομείο ο αδελφός μου, μπαίνω μόνη μου μέσα. Μου είπε ξάπλωσε, το ένα μωρό είναι 3 κιλά το άλλο 3.200 σύμφωνα με τις μετρήσεις μου, είναι έτοιμες, να το προγραμματίσουμε την επόμενη εβδομάδα να τις βγάλουμε γιατί δεν μπορείς όντως. Του λέω ναι. Εκείνη τη στιγμή βούρκωσα γιατί περίμενα ότι είχα ακόμη ένα μήνα έως ότου γεννήσω. Και μου λέει «γιατί κλαις»;

Του λέω γιατρέ μου συγκινήθηκα και είμαι και ψιλο αγχωμένη. Και αρχίζει και μου φιλάει την κοιλιά από το σημείο που είναι το μωρό και πάει χαμηλά, (κοντά στο επίμαχο σημείο) και εκεί μένει για ώρα. Παθαίνω σοκ δεν ήξερα πώς να αντιδράσω, το έπαιξα χαζή. Μου λέει γδύσου, βάζει ένα γάντι παθαίνω και εκεί σοκ.
Με ρωτούσε κατά τη διάρκεια της εξέτασης αν κάνω σεξ με τον άνδρα μου…

Ήμουν τόσο σοκαρισμένη που λέω Χριστέ μου να φύγω. Δεν το πίστευα αυτό που μου συνέβαινε εκεί τη στιγμή. Με τραβάει προς το μέρος του και μου λέει: «έλα να σου κάνω μία αγκαλίτσα» και με φιλάει στα μάγουλα και στο λαιμό. Το παίζω πάλι χαζή δεν λέω τίποτα». Η κοπέλα συνεχίζει να περιγράφει το πώς ένιωσε και τι έκανε έως ότου γέννησε τα δύο της κορίτσια, την ημέρα που είχαν κανονίσει το ραντεβού και έκτοτε δεν επισκέφθηκε ποτέ ξανά το συγκεκριμένο γιατρό: «Μου κατέστρεψε όλη την καλή στιγμή που περίμενα τα μωρά μου που θα ήθελα τόσο πολύ».

«Ακουμπάει τον γοφό μου και με πιέζει»

Η δεύτερη καταγγελία έγινε από ένα νεαρό κορίτσι ηλικίας 18 ετών η οποία μάλιστα δεν είχε ποτέ πριν εμπειρία εξέτασης από γυναικολόγο, όπως η ίδια δήλωσε στην εκπομπή του Star.

«Επισκέφθηκα το συγκεκριμένο γιατρό φέτος, ήταν η πρώτη φορά που θα πήγαινα σε γυναικολόγο. Με προσέγγισε με όμορφο τρόπο αλλά ταυτόχρονα και περίεργο. Όταν μπήκαμε μέσα στο ιατρείο για εξέταση μου ζήτησε να ξεντυθώ από τη μέση και κάτω, μου έκανε υπέρηχο από κάτω, ακουμπάει το γοφό μου και με πίεζε. Μου ζητάει να ντυθώ και πηγαίνουμε στο απέναντι δωμάτιο, εγώ νόμιζα ότι τελείωσε η διαδικασία όλη γιατί δεν γνώριζα τι έπρεπε να μου κάνει, κάθομαι στην καρέκλα ξεντύνομαι πάλι από τη μέση και κάτω και βάζει τα γάντια του και ξεκινάει να...

Νιώθω ντροπιασμένη, γιατί όταν ξανασκέφθηκα τι είχε συμβεί με έκανε να νιώσω ντροπή για το σώμα μου διότι άσκησε «εξουσία» επάνω σε γυναίκες το οποίο με κάνει να νιώθω ντροπή για τον ίδιο γιατί δεν μπορεί ένας άνθρωπος που έχει κόρες να κάνει τέτοια πράγματα. Γιατί πιστεύω ότι δεν θα του άρεσε να κάνουν τέτοια πράγματα στα δικά του παιδιά»!

Ειδήσεις σήμερα: 

Στο Βόρειο Αιγαίο πλοία του τουρκικού πολεμικού ναυτικού - Σε επαγρύπνηση οι ελληνικές δυνάμεις

Άνοιξη του 2022 η έναρξη της κατασκευής για την γραμμή 4 του μετρό

Κακοκαιρία εξπρές με ισχυρές βροχές και καταιγίδες - Χαλάζι στην Κρήτη (βίντεο)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης