ΘΕΜΑ 104.6: Κουρουμπλής, Μωραΐτης, Ευκλείδης, Έφη, Πολάκης μπροστά στο γκάλοπ του ΣΥΡΙΖΑ - Ψηφίστε και κερδίστε

ΘΕΜΑ 104.6: Κουρουμπλής, Μωραΐτης, Ευκλείδης, Έφη, Πολάκης μπροστά στο γκάλοπ του ΣΥΡΙΖΑ - Ψηφίστε και κερδίστε

Οι συμμετέχοντες στη διαδικασία αποκτούν το δικαίωμα να μπουν στην κλήρωση για δέκα δώρα

THEMA_104_6_Fm_CMYK
Ενδιαφέροντα μηνύματα έχουν τα πρώτα στοιχεία από το διαδικτυακό γκάλοπ που πραγματοποιεί από τη Δευτέρα και μέχρι την Πέμπτη το ΘΕΜΑ 104.6, για τα δημοφιλέστερα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με τις προτιμήσεις των συμμετεχόντων, στην πρώτη πεντάδα βρίσκονται οι Πάνος Κουρουμπλής, Θάνος Μωραίτης, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Έφη Αχτσιόγλου και Παύλος Πολάκης. Το γεγονός ότι βρίσκονται πολύ ψηλά δύο πασοκογενείς επιβεβαιώνει ότι η εκλογική βάση του ΣΥΡΙΖΑ έχει μετατοπιστεί στην κεντροαριστερά και στο χώρο του άλλου παντοδύναμου ΠΑΣΟΚ, ενώ αποδεικνύει πιθανόν ότι τα στελέχη με «πράσινη» πολιτική καταγωγή διατηρούν αυξημένες οργανωμένες δυνάμεις.

Ο κ. Τσακαλώτος με την τρίτη θέση στέλνει μήνυμα στην Κουμουνδούρου ότι είναι δημοφιλής και δεν πρέπει να τον προσπερνά η ηγεσία, ενώ η Έφη Αχτσιόγλου δείχνει η ανερχόμενη δύναμη. Ο Παύλος Πολάκης αποδεικνύει επίσης ότι έχει ισχυρά ερείσματα στο χώρο, παρά την σχετική αποδυνάμωση, που του έχει επιφυλάξει ο Αλέξης Τσίπρας τον τελευταίο καιρό.

Την πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν οι Ρένα Δούρου, Ανδρέας Ξανθός, Γιάννης Ραγκούσης, Νάσος Ηλιόπουλος, Νίκος Φίλης, ενώ ψηλά είναι η επιλογή «Κανένας», την οποία έχουν όσοι συμμετέχουν στη διαδικασία.

Στον αντίποδα και στην τελευταία θέση είναι ο πρώην γραμματέας Πάνος Σκουρλέτης, ενδεικτικό ίσως της πολύ μικρής αποδοχής που απολαμβάνει στην ευρύτερη βάση του ΣΥΡΙΖΑ. Αλέκος Φλαμπουράρης, Γιώργος Κατρούγκαλος, αλλά και Γιάννης Δραγασάκης, στελέχη δηλαδή της παλαιάς φρουράς, εντοπίζονται επίσης σε χαμηλές θέσεις.

Το διαδικτυακό γκάλοπ είναι στον αέρα από τις 6 το πρωί της Δευτέρας 20 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 9 το βράδυ της Πέμπτης 23 Οκτωβρίου.

Οι συμμετέχοντες στη διαδικασία αποκτούν το δικαίωμα να μπουν στην κλήρωση για δέκα δώρα:

- Ένα τετραήμερο στο ξενοδοχείο Ναϊάδες στη λίμνη Πλαστήρα.

- Επτά καλάθια με προϊόντα της Ηπείρου, προσφορά του Acheloos Valley House, ένα κατάλυμα AIRBNB στην κοιλάδα του Αχελώου που ανοίγει σύντομα τις πόρτες του.

Κλείσιμο
- 2 γεύματα στην ταβέρνα Μπάμπης στο Παλαιό Φάληρο

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν στην ψηφοφορία ως εξής:

1. Μπαίνουν στη σελίδα του ΘΕΜΑ 104.6 στο facebook, https://www.facebook.com/radiothema όπου είναι αναρτημένος ο σχετικός σύνδεσμος.

2. Επιλέγουν το ή τα στελέχη που θέλουν (έως τέσσερις επιλογές) και υποβάλλουν τη φόρμα -η μυστικότητα των επιλογών είναι διασφαλισμένη.

3. Στη συνέχεια, και εφόσον επιθυμούν να μπουν στην κλήρωση για τα δώρα, επιβεβαιώνουν το λογαριασμό τους στο Facebook, προκειμένου να ενταχθούν στη διαδικασία.

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας αυτής, θα ανακοινωθούν αμέσως μετά το πέρας της διαδικασίας το βράδυ τη Πέμπτης, ενώ τα αποτελέσματα της κλήρωσης για τα δώρα την επόμενη ημέρα (Παρασκευή) στις 9 το πρωί από τη συχνότητα του ΘΕΜΑ 104.6 (στην εκπομπή «Πρωινές Διαδρομές), και τη σελίδα του ραδιοφώνου στο Facebook https://www.facebook.com/radiothema

Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος νεύρων από την Τουρκία με το Oruc Reis - Πλέει κοντά στο Καστελόριζο

Παναγιωτόπουλος: Αυξάνεται από 9 σε 12 μήνες η στρατιωτική θητεία

Εμβόλιο κορωνοϊού: Η Pfizer κατασκευάζει χιλιάδες δόσεις περιμένοντας την έγκριση - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης