Πρέβεζα: Το… γλεντούσε ο αλλοδαπός διαρρήκτης εξοχικών!

Πρέβεζα: Το… γλεντούσε ο αλλοδαπός διαρρήκτης εξοχικών!

Έτρωγε και έπινε ό,τι έβρισκε 

peripoliko_10
Τα αποτυπώματα που εντοπίστηκαν πάνω σε δυο κλεμμένες μοτοσικλέτες οι οποίες είχαν βρεθεί εγκαταλελειμμένες σε περιοχές της Πρέβεζας, αποκάλυψαν ότι ο αλλοδαπός που τις είχε κλέψει ήταν και ο δράστης των διαρρήξεων σε έξι εξοχικές κατοικίες και δυο αποθήκες στα χωριά της περιοχής.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης, εξακριβώθηκε ότι από τις 2 ως τις 12 Αυγούστου, ο διαρρήκτης είχε «μπουκάρει» σε έξι εξοχικά και δύο αποθήκες στις περιοχές Φραξύλα, Κανάλι, Μύτικα, Δροσιά και στην πόλη της Πρέβεζας και, εκτός από τις μοτοσικλέτες, είχε κλέψει μετρητά, κοσμήματα, ρούχα και άλλα αντικείμενα. Μάλιστα, κατά την διάρκεια της παραμονής του στα εξοχικά, το… γλέντησε τρώγοντας ό,τι βρήκε και πίνοντας αλκοολούχα ποτά!

Τα ευρήματα αξιοποιήθηκαν από τους ειδικούς των Εγκληματολογικών Ερευνών και, σε συνδυασμό με την ανάλυση του τρόπου δράσης κατά την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Πρέβεζας, είχαν ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση των διαρρήξεων και την ταυτοποίηση των στοιχείων του αλλοδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές και κλοπές τροχοφόρων και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας.

Ειδήσεις σήμερα: 

Σοκ στους Αμπελόκηπους: Σάτυρος αυνανιζόταν σε πάρκο κοιτώντας μητέρα με το παιδί της

«Η ζωή θα επιστρέψει εκεί που ήταν το 2024» λέει Έλληνας καθηγητής του Yale

Τα σκληρά δεδομένα του κορωνοϊού προκαλούν ξανά ανησυχία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης