Οι «πεινασμένοι» χτυπούν παντού!

Οι «πεινασμένοι» χτυπούν παντού!

Ένα… κοτέτσι μπήκε στο στόχαστρο άγνωστων κλεφτοκοτάδων στο Μαντούδι Ευβοίας! Οι δράστες μπήκαν μέσα χωρίς να γίνουν αντιληπτοί και άρπαξαν ούτε ένα, ούτε δύο αλλά… 14 κοτόπουλα με τα οποία θα στήσουν γερό «τσιμπούσι»! Όσο για τον ιδιοκτήτη των πουλερικών ...

Οι «πεινασμένοι» χτυπούν παντού!
Ένα… κοτέτσι μπήκε στο στόχαστρο άγνωστων κλεφτοκοτάδων στο Μαντούδι Ευβοίας! Οι δράστες μπήκαν μέσα χωρίς να γίνουν αντιληπτοί και άρπαξαν ούτε ένα, ούτε δύο αλλά… 14 κοτόπουλα με τα οποία θα στήσουν γερό «τσιμπούσι»! Όσο για τον ιδιοκτήτη των πουλερικών, ακόμη δεν μπορεί να καταλάβει πώς την έπαθε!

  • Να… γλυκαθούν ήθελαν τα παιδιά! Από κινητά τηλέφωνα μέχρι....σοκολάτες, έκλεβαν τρεις νεαροί αλλοδαποί κι ένας Έλληνας ηλικίας 19, 22, 23 και 19 χρόνων, που συνελήφθησαν μέσα στο αυτοκίνητο του 22χρονου. Μέσα βρέθηκαν μία φιάλη αναισθητικού σπρέι πιπεριού, μία συσκευή ασύρματου δέκτη υπολογιστή και ένα κινητό κλεμμένο από το καφενείο ενός 38χρονου το οποίο είχαν διαρρήξει. Πάνω στους υπολοιπους τρεις βρέθηκαν άλλα τρία κλεμμένα κινητά και μία χάρτινη συσκευασία με... 56 σοκολάτες που, όπως διαπιστώθηκε, είχαν κλαπεί από το κυλικείο του 4ου Γυμνασίου και Λυκείου Ηρακλείου!

Κλείσιμο
  • Ούτε λίγο ούτε πολύ, ενάμισι τόνος λάδι έκανε… φτερά από ένα ελαιουργείο στο δημοτικό διαμέρισμα του Φουρφουρά του Δήμου Κουρητών στο Ρέθυμνο! Ο 53χρονος ιδιοκτήτης του ελαιουργείου διαπίστωσε ότι άγνωστοι είχαν παραβιάσει την πόρτα και είχαν κλέψει τα πλαστικά δοχεία που περιείχαν 1.500 κιλά λάδι! Η κλοπή καταγγέλθηκε στο αστυνομικό τμήμα Συβρίτου που αναζητά τους δράστες οι οποίοι προφανώς θα μεταπωλήσουν το λάδι.  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης