Ληστεία-«μαμούθ» από τους κακοποιούς με τις βαριοπούλες

Ληστεία-«μαμούθ» από τους κακοποιούς με τις βαριοπούλες

Νέα επίθεση στο υποκατάστημα της Εθνικής απέφερε στους δράστες 250.000 ευρώ!

Ληστεία-«μαμούθ» από τους κακοποιούς με τις βαριοπούλες
Η συμμορία των τεσσάρων «ληστών με τις βαριοπούλες» που έχει διαπράξει πολλές παρόμοιες ληστείες στην Φθιώτιδα και την Βοιωτία, κρύβεται σύμφωνα με την Αστυνομία πίσω από τη νέα επίθεση που έγινε νωρίς το πρωί στο υποκατάστημα της Εθνικής τράπεζας στα Άσπρα Σπίτια Βοιωτίας και απέφερε στους δράστες το ποσό-«μαμούθ» των 250.000 ευρώ!

Οι δύο από τους κακοποιούς που φορούσαν ο ένας καλσόν στο πρόσωπο και ο δεύτερος… αποκριάτικη μάσκα, έσπασαν την πλαϊνή είσοδο της τράπεζας με βαριοπούλες και εισέβαλαν οπλισμένοι με «Καλάσνικοφ» στο εσωτερικό, ενώ οι δύο συνεργοί τους περίμεναν απ’ έξω. Υποχρέωσαν με την απειλή των όπλων τους μια υπάλληλο να ανοίξει το ΑΤΜ από το οποίο άρπαξαν 150.000 ευρώ, πήραν και άλλα 100.000 ευρώ από το ταμείο και βγήκαν έξω. Επιβιβάστηκαν σε ένα άσπρο βαν μάρκας Μitsubishi και τράπηκαν σε φυγή.

Όμως, το βαν που είχε κλαπεί από το Μοσχάτο την Τετάρτη ακινητοποιήθηκε λόγω βλάβης και οι ληστές ακινητοποίησαν με την απειλή των όπλων τους δύο διερχόμενες γυναίκες που επέβαιναν σε ένα Fiat Punto, επιβιβάστηκαν σ’ αυτό και εξαφανίστηκαν. Το αυτοκίνητο βρέθηκε αργότερα εγκαταλειμμένο στην παραλία του Διστόμου, όπου προφανώς οι δράστες είχαν αφήσει άλλο μέσο διαφυγής. Όπως όλα δείχνουν, πρόκειται πιθανότατα για τους ίδιους κακοποιούς που λήστεψαν στις 19 Ιουλίου 2010 με κινηματογραφικό τρόπο τα υποκαταστήματα της Εθνικής και της Αγροτικής τράπεζας στην Μαλεσίνα Φθιώτιδας, σπάζοντας τις τζαμαρίες και αρπάζοντας περισσότερα από 20.000 ευρώ.

Κλείσιμο
*** Αντίθετα, οι επίδοξοι ληστές που επιχείρησαν να χτυπήσουν το υποκατάστημα της Εθνικής τράπεζας στο Διακοφτό, αποδείχθηκαν… αδιάβαστοι! Δεν γνώριζαν ότι το υποκατάστημα ανοίγει στις 9 το πρωί και, φτάνοντας νωρίτερα, βρήκαν… κλειδωμένη την πόρτα την οποία επιχείρησαν να παραβιάσουν χωρίς επιτυχία! Έτσι, έσπευσαν να εξαφανιστούν καθώς ήδη είχαν αρχίσει να ανοίγουν τα πρώτα καταστήματα της περιοχής!


Διαβάστε και στο www.tharrosvioton.gr εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης