Ιωάννινα: Σε δυο σπίτια φύλαγαν 41 συσκευασίες με κάνναβη και στιλέτα

Ιωάννινα: Σε δυο σπίτια φύλαγαν 41 συσκευασίες με κάνναβη και στιλέτα

Εντοπισμός χασισοφυτείας και στην Ξάνθη

Iwannina-narkwtika
Με μια στοχευμένη επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών εντοπίστηκαν στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων τρεις Έλληνες, δύο άνδρες και μία γυναίκα, οι οποίοι εμπλέκονταν στην διακίνηση ναρκωτικών και χρησιμοποιούσαν δυο σπίτια τους για την αποθήκευσή τους.

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν 41 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 629,3 γραμμαρίων έτοιμες για πώληση, ενώ κατασχέθηκαν ακόμη δυο ζυγαριές ακριβείας, τρία πτυσσόμενα στιλέτα, 11 μεταλλικοί τρίφτες, ένα υγρόμετρο και ένα θερμόμετρο για υδροπονική καλλιέργεια, ιδιόχειρες σημειώσεις που εξετάζονται και 490 ευρώ προερχόμενα από την πώληση ναρκωτικών. Την ώρα που συλλαμβάνονταν οι δράστες που κατηγορούνται κατά περίπτωση για διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή, ένας συγγενής τους εξύβρισε αστυνομικό και συνελήφθη παρ' όλο που προέβαλε αντίσταση. Έτσι, οδηγήθηκε μαζί τους στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

Με αεροβόλο φύλαγε την χασισοφυτεία

Σε μια αγροτική περιοχή έξω από έναν οικισμό της Ξάνθης καλλιεργούσε επτά δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,30 ως 1,80 μέτρου ένας Έλληνας και, όταν συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, βρέθηκαν σε ένα οικόπεδο δίπλα στο σπίτι του μια συσκευασία με κλώνους και φύλλα κάνναβης βάρους δυο κιλών και 800 γραμμαρίων και μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 12,6 γραμμαρίων. Επιπλέον, στην κατοικία του οι αστυνομικοί κατέσχεσαν ένα αεροβόλο πιστόλι, ένα ζευγάρι γάντια, ένα σημειωματάριο και 180 ευρώ. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης που του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.


Ειδήσεις σήμερα: 

Μέγκαν Μαρκλ: «Κλεμμένες» από ντοκιμαντέρ οι ιδέες της περί χρηστών εθισμένων στα social media;

Πόλεμος για το ρεπορτάζ-φωτιά για τον γιο του Μπάιντεν και την... λογοκρισία

Ακόμα ένας νεκρός από κορωνοϊό στη χώρα μας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης