Αχαΐα: Ανήλικοι έκλεβαν μηχανές και τις αποσυναρμολογούσαν

Αχαΐα: Ανήλικοι έκλεβαν μηχανές και τις αποσυναρμολογούσαν

Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών

peripoliko_10
Μια καταγγελία που δέχθηκαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας και του τμήματος Δυτικής Αχαΐας, τους οδήγησε το απόγευμα της Δευτέρας στην παραλία της περιοχής του Αλισσού, όπου έπιασαν στα πράσα τέσσερις νεαρούς Έλληνες να αποσυναρμολογούν εξαρτήματα από τρεις μοτοσικλέτες!

Αμέσως ακινητοποίησαν τους δράστες, δύο από τους οποίους είναι ανήλικοι ηλικίας 15 και 17 χρόνων και διαπίστωσαν ότι οι μοτοσικλέτες είχαν κλαπεί από περιοχές της Πάτρας τις τελευταίες τέσσερις ημέρες. Στο σημείο, μάλιστα, βρέθηκαν πλήθος εξαρτήματα, μεταξύ των οποίων μπροστινά, πίσω και πλαϊνά φτερά, φίλτρο αέρα και ταμπελάκια με αριθμούς πλαισίου και κινητήρα. Οι κλεμμένες μοτοσικλέτες και τα εξαρτήματα αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Στην κατοχή των δραστών, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν έξι κλειδιά, μία πένσα, τρία κατσαβίδια και ένα ξύλινο μαχαίρι, που χρησιμοποιούσαν για την αποσυναρμολόγηση και σχημάτισαν σε βάρος τους δικογραφία για σύσταση συμμορίας και διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος, με την οποία τους οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών. Ξεχωριστή δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος των γονέων των δύο ανήλικων για παραμέληση της εποπτείας τους.

Ειδήσεις σήμερα: 

Γώγος (ΘΕΜΑ 104,6): Τα κρούσματα είναι περισσότερα από όσα καταγράφονται - Αυξάνονται οι μέρες νοσηλείας

Ετοιμάζονται τα κελιά της Χρυσής Αυγής - Θα είναι δίπλα στη 17Ν

«Κομφούζιο» στους δρόμους της Αθήνας - Δείτε live την κυκλοφορία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης