Προσλήψεις στο Δήμο Νίκαιας - Διαβάστε την προκήρυξη

Προσλήψεις στο Δήμο Νίκαιας - Διαβάστε την προκήρυξη

26 νέες θέσεις εργασίας στο Δήμο Ρέντη: Όλα τα link

redi_proslipseis
Προσλήψεις «τρέχουν» στον δήμο Ρέντη  με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 26 ατόμων Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, διάρκειας έως οκτώ  μηνών, με ωριαία αποζημίωση, για την υλοποίηση των Προγραμμάτων «Άθλησης για όλους» περιόδου 2020-2021, με σκοπό την κάλυψη αναγκών της Διεύθυνσης Αθλητισμού του Δήμου Νίκαιας-Αγίου Ιωάννου Ρέντη, που εδρεύει στη Νίκαια Αττικής.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση που μπορούν να προμηθεύονται από την ιστοσελίδα του Δήμου, και να την υποβάλουν, είτε ηλεκτρονικά, συνοδευόμενη με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά σκαναρισμένα  και όχι σε φωτογραφία, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: prosopiko_ekt@nikaiarentis.gov.gr, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην διεύθυνση: Δήμος Νίκαιας - Αγίου Ιωάννη Ρέντη, Παναγή Τσαλδάρη 10, Νίκαια, Τ.Κ. 18450, απευθύνοντάς την στο Τμήμα ΙΔΑΧ - Έκτακτου Προσωπικού (τηλ. επικοινωνίας: 2132075304).

Διαβάστε αναλυτικά την προκήρυξη ΕΔΩ

Η αίτηση συμμετοχής, που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά, πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή.

Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές.

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα εργάσιμες ημέρες και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Νίκαιας-Αγίου Ιωάννου Ρέντη, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός - Αττική: «Μάσκες παντού» στο τραπέζι, αλλά και «παράθυρο» για παράταση ωραρίου στην εστίαση
 
Παναγιώτης Γιαννάκης: Ο Τζόρνταν καταλάβαινε ότι δεν φτάνει ένας για τη νίκη, δεν ξέρω αν το καταλάβαινε ο Γκάλης

Τηλεθέαση: Σαρώνουν οι Μέλισσες, μάχη στα πρωινά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης