Κορωνοϊός: Ανήλικος μετανάστης το «έσκασε» από τον Ευαγγελισμό

Κορωνοϊός: Ανήλικος μετανάστης το «έσκασε» από τον Ευαγγελισμό

Ο 16χρονος Πακιστανός βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και από όταν το έμαθε προσπαθούσε με δικαιολογίες και προσχήματα να εξαφανιστεί

evaggelismos
Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές αρχές καθώς ένας 16χρονος αλλοδαπός διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό και το... εσκασε από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός, χωρίς να το αντιληφθεί κανείς.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του protothema.gr το συμβάν έγινε χθες το μεσημέρι. Γύρω στις 15:30 τηλεφώνησαν από το τμημα επειγόντων του νοσοκομείου Ευαγγελισμός στο ΑΤ Συντάγματος και κατήγγειλαν την....απόδραση του ασθενούς με κορωνοϊό.

Ο 16χρονος Πακιστανός, σύμφωνα με τις ίδιες πηγες διέμενε ως «προσωρινά φιλοξενούμενος» στην οδό Αλκιβιάδου στο κέντρο της Αθήνας σε δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων. Πριν τρεις ημέρες είχε εμφανίσει συμπτώματα και μετέβη στο τμημα επειγόντων του νοσοκομείου προκειμένου να δηλώσει την αδιαθεσία του. Όταν εξετάστηκε διαπιστώθηκε πως ήταν εμπύρετος και άμεσα του έγινε το τεστ. Σύμφωνα με πληροφορίες από τη στιγμή που διαγνώστηκε θετικός προσπαθούσε με διάφορες δικαιολογίες να απασχολήσει το νοσηλευτικό προσωπικό για να καταφέρει τελικά να εξαφανιστεί. «Θέλω να πάω τουαλέτα και διψάω», φέρεται να είπε ο ανηλικος στο νοσηλευτικό προσωπικό όταν διαγνώστηκε θετικός. Μαζί του ήταν και μια γυναικα σύνοδος από τη Δομή Φιλοξενίας, η οποία δεν αντιλήφθηκε πως ο 16χρονος το έσκασε.

Πηγές του νοσοκομείου λένε στο protothema.gr πως ο μετανάστης δεν χρήζει νοσηλείας αλλά πρέπει να μπει άμεσα σε καραντίνα καθώς μπορεί να γίνει αιτία διασποράς του κορωνοϊού. Από το ΑΤ Συντάγματος σχηματίζεται δικογραφία.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο «θησαυρός» του Καντάφι βρέθηκε στη Λιμόζ - Τον διακινούσε η τουρκική μαφία

Πέθανε και ο δεύτερος αστυνομικός που πήγε να βοηθήσει στη φωτιά στον Άγιο Κοσμά

Ελεύθερος με ένα εκατ. δολάρια εγγύηση ο αστυνομικός που σκότωσε τον Τζορτζ Φλόιντ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης