Εξαρθρώθηκε σπείρα που άνοιγε σπίτια σε Χαλκιδική και Πιερία

Εξαρθρώθηκε σπείρα που άνοιγε σπίτια σε Χαλκιδική και Πιερία

Τέσσερις δράστες συνελήφθησαν σε περιοχή της Λάρισας, αφού ταυτοποιήθηκαν ως αυτοί που διέρρηξαν διαδοχικά ένα σπίτι σε περιοχή της Χαλκιδικής και δύο σε περιοχές της Πιερίας - Εξιχνιάστηκαν διαρρήξεις σε εκκλησία και κυλικείο στο Τρίκερι Μαγνησίας και στην Καλαμάτα

Xalkidiki-diarriktes
Στα… προσκέφαλα των καθισμάτων του οχήματος που επέβαιναν είχαν κρυμμένα κλοπιμαία τέσσερις Έλληνες μέλη σπείρας που «χτυπούσε» σπίτια σε περιοχές της Πιερίας και της Χαλκιδικής και συνελήφθησαν, ενώ αναζητείται ένας ακόμη συνεργός τους!

Οι τέσσερις δράστες συνελήφθησαν σε περιοχή της Λάρισας με συντονισμένη επιχείρηση των αστυνομικών της Ασφάλειας Μουδανιών, Κατερίνης και Λάρισας, αφού ταυτοποιήθηκαν ως αυτοί που διέρρηξαν διαδοχικά ένα σπίτι σε περιοχή της Χαλκιδικής και δύο σε περιοχές της Πιερίας, από τα οποία άρπαξαν ρολόγια και κοσμήματα συνολικής αξίας 6.550 ευρώ. Τα κλεμμένα κοσμήματα βρέθηκαν στην αυτοσχέδια κρύπτη και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, όπως και ένα ρολόι που ήδη… φορούσε ένας από τους δράστες!

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής που τους άσκησε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένες κλοπές, που τους παρέπεμψε να απολογηθούν στον ανακριτή. Η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες κλοπές.

Εξιχνιάστηκαν διαρρήξεις σε εκκλησία και κυλικείο

Την πόρτα της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου στο Τρίκερι Μαγνησίας αποπειράθηκε να παραβιάσει με κατσαβίδι ένας 56χρονος Έλληνας, όμως έγινε αντιληπτός από έναν περαστικό και τράπηκε σε φυγή. Οι αστυνομικοί του τμήματος Νοτίου Πηλίου, όμως, κατάφεραν να τον εντοπίσουν αμέσως, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στην Εισαγγελία Βόλου, όπου του ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα κλοπής και παραπέμφθηκε να δικαστεί από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο την Τρίτη.

Η διάρρηξη που είχε γίνει την Πέμπτη σε ένα κυλικείο στην Καλαμάτα από το οποίο είχαν κλαπεί διάφορα προϊόντα, εξιχνιάστηκε ύστερα από έρευνα αστυνομικών της Ασφάλειας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο Ελλήνων ηλικίας 20 και 40 χρόνων, που δεν εντοπίστηκαν στα όρια του αυτοφώρου.

Ειδήσεις σήμερα

Συναγερμός στον Άγιο Παντελεήμονα: 20 νέα κρούσματα στην πλατεία

Οι τουρκικές προκλήσεις καλά κρατούν: Από τις προβοκάτσιες με τις σημαίες... στα οθωμανικά εμβατήρια στο Καστελόριζο

Η Λαρισαία με τους χιλιάδες ακολούθους που «βάζει φωτιά» στο Instagram
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης