Θήβα: Τι λέει ο αδερφός της 63χρονης που πήγε με πυρετό στην κηδεία στο Μουρίκι

Θήβα: Τι λέει ο αδερφός της 63χρονης που πήγε με πυρετό στην κηδεία στο Μουρίκι

«Πήγε την περασμένη Δευτέρα στο νοσοκομείο να κάνει το τεστ αλλά δεν της το έκαναν γιατί δεν είχε τα συμπτώματα του ιού», λέει στο protothema.gr o αδερφός της γυναίκας που διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό

kafenia1_2
Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, ο αδερφός της 63χρονης γυναίκας που θεωρείται ο μεταδότης του κορωνοϊού στην κηδεία στο Μουρίκι Θήβας είναι κατηγορηματικός εξηγώντας στο ότι ούτε η αδερφή του ούτε κάποιος άλλος από την οικογένεια γνώριζαν ότι είχε μολυνθεί με κορωνοϊό.

Μάλιστα εξηγεί ότι κατά την επίσκεψή της στο νοσοκομείο, δεν είχε κάποιο σύμπτωμα και οι γιατροί δεν της έκαναν το τεστ με αποτέλεσμα να πάει άλλη μέρα και να βγει στο τεστ που της έγινε εκείνη τη φορά.

«Η αδελφή μου πήγε στην κηδεία χωρίς να γνωρίζει ότι έχει κορωνοϊό. Δεν είχε κάποια συμπτώματα και εμεις δεν ξέραμε ότι έχει πυρετό. Πήγε την περασμένη Δευτέρα στο νοσοκομείο να κάνει το τεστ αλλά δεν της το έκαναν γιατί δεν είχε τα συμπτώματα του ιού. Είχε λίγο πυρετό από ό,τι μάθαμε αλλά δεν ήταν κάτι σοβαρό. Πήγε άλλη μέρα στο νοσοκομείο και έκανε το τεστ και τότε βγήκε θετικό. Εγώ έκανα σήμερα το τεστ» λέει ο αδερφός της 63χρονης στο protothema.gr και συνεχίζει:

«Εμείς στην κηδεία καλέσαμε άτομα μόνο από το οικογενειακό μας περιβάλλον αλλά επειδή μαθεύτηκε γρήγορα, ήρθαν περισσότερα άτομα από όσα είχαμε κανονίσει και δεν μπορούσαμε να τους διώξουμε».

Τι λένε οι συγγενείς της 63χρονης

Συγγενείς της 63χρονης που διεγνώσθη με κορωνοϊό υποστηρίζουν στο protothema.gr ότι η γυναίκα δεν είχε εμφανίσει συμπτώματα με αποτέλεσμα η οικογένεια να μην γνωρίζει τίποτα.

«Δεν ξέραμε ότι έχει κορωνοϊό. Δεν είχε εμφανίσει συμπτώματα. Είναι ψέματα αυτά» είπε συγγενής της 63χρονης που πήγε στη κηδεία στο Μουρίκι με αποτέλεσμα να έχουμε τεράστια διασπορά του κορωνοϊού.

Κλείσιμο
Όπως εξήγησε συγγενής της ασθενούς που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο NIMTΣ, η οικογένεια δεν γνώριζε πως είχε συμπτώματα διαψεύδοντας πως το ήξεραν και μάλιστα όπως ότι την είχαν παρακαλέσει να μην πάει στην κηδεία αλλά εκείνη δεν τους άκουσε.

«Εφερε το θάνατο στο χωριό μας, έπρεπε να κάτσει σπίτ της» σχολίασε, πάντως, στο protothema.gr κάτοικος του χωριού, τον οποίο συναντήσαμε στο καφενείο παρά τα περιοριστικά μέτρα για τις μετακινήσεις.

«Περιμένω να κάνω το τεστ και μετά θα πάω σπίτι μου και δεν θα βγω για όσο χρειαστεί. Κινδυνεύουμε όλοι», πρόσθεσε.

Ειδήσεις σήμερα

Σύνοδος Κορυφής: Γιατί η Ελλάδα αρνήθηκε το προσχέδιο

Δημοσκόπηση: Στις 17,5 ποσοστιαίες μονάδες το προβάδισμα της ΝΔ

Φωτιά στον Έβρο: Στο δάσος της Δαδιάς οι φλόγες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης