Ρόδος: «Βροχή» οι καταγγελίες για «σάτυρο» γυναικολόγο

Ρόδος: «Βροχή» οι καταγγελίες για «σάτυρο» γυναικολόγο

Άλλες δυο μηνύσεις υποβλήθηκαν σε βάρος του 

gynecologist
Άλλες δυο μηνύσεις υποβλήθηκαν σε βάρος του σεξομανή γυναικολόγου δημόσιου νοσοκομείου της Ρόδου, από γυναίκες στις οποίες φέρεται να ασέλγησε κατά την διάρκεια εξέτασης, με αποτέλεσμα να έχουν φτάσει συνολικά τις εννέα! Ωστόσο, αν και τα στόματα έχουν αρχίσει να ανοίγουν για την αρρωστημένη δράση του, δεν έχουν απαγγελθεί ακόμη κατηγορίες εναντίον του.

Την αρχή είχε κάνει μία 55χρονη πολύτεκνη μητέρα και γιαγιά, η οποία επισκέφθηκε το καλοκαίρι το νοσοκομείο για να την εξετάσει ο γυναικολόγος και κατήγγειλε ότι κατά τη διάρκεια εξέτασης θώπευε το στήθος της και άλλα σημεία τού σώματός της. Η γυναίκα και υπέβαλε μήνυση για βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, κατάχρηση ανικάνου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη και για έργω εξύβριση.

Ακολούθησαν μηνύσεις από άλλες έξι γυναίκες οι οποίες κατηγορούν τον γιατρό ως αδίστακτο σάτυρο που παρενοχλούσε σεξουαλικά τις ασθενείς του, μία από τις οποίες μάλιστα κυοφορούσε! Χθες, πέρασε το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου άλλη μία γυναίκα που υπέβαλε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου μήνυση εναντίον του γυναικολόγου, περιγράφοντας ότι πριν από έναν χρόνο έζησε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του.

Αλλά και την Τρίτη, κατέθεσε μήνυση μια γυναίκα που υποστηρίζει ότι υπέστη τα ίδια, στα τέλη Σεπτεμβρίου του 2018. Μάλιστα, ο γιατρός φέρεται να την εξέτασε με γυμνά δάχτυλα και να την διαβεβαίωσε πως είναι καλά, ενώ λίγες ημέρες αργότερα ένας άλλος γυναικολόγος, αυτή τη φορά στην Αμαλιάδα, διέγνωσε κύστη μεγέθους εννέα εκατοστών στα γεννητικά της όργανα! Όλες οι μηνύτριες ζητούν στις μηνύσεις τους να συνεκδικαστούν οι υποθέσεις τους


Ειδήσεις σήμερα:

Διάσημη Ρωσίδα αθλήτρια έγινε... έξαλλη με αεροπορική - Απαιτούσαν να αποδείξει ότι είναι γυναίκα!


Ραγίζει καρδιές η Κρισι Τέιγκεν: Ανακοίνωσε την αποβολή της στο Instagram με συγκλονιστική ανάρτηση

Sex shop χαρίζει... δονητές σε Αμερικανίδες που θα υποσχεθούν να ψηφίσουν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης