«Φροντίζοντας του Φροντιστές»: Διαδικτυακή εκδήλωση 28 και 29 Σεπτεμβρίου

«Φροντίζοντας του Φροντιστές»: Διαδικτυακή εκδήλωση 28 και 29 Σεπτεμβρίου

Η εκδήλωση θα αναφερθεί σε τρόπους αντιμετώπισης της κατάθλιψης και στην Ευρωπαϊκή διάσταση του φαινομένου που επηρεάζει ασθενείς και φροντιστές

frontistes
Το Ελληνικό Δίκτυο Φροντιστών ΕΠΙΟΝΗ διοργανώνει στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου 2020, με την υποστήριξη του γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα, την 4η συνάντηση με επίκεντρο τους ανεπίσημους φροντιστές. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά και τελεί υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής και της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας.

Η εκδήλωση θα αναφερθεί σε τρόπους αντιμετώπισης της κατάθλιψης και στην Ευρωπαϊκή διάσταση του φαινομένου που επηρεάζει ασθενείς και φροντιστές.

Η διήμερη συνάντηση θα φιλοξενήσει σημαντικούς επιστήμονες όπως τον καθηγητή ψυχιατρικής κ. Γιώργο Χριστοδούλου, τον Δρ. Δημήτριο Κόντη, την Δρ. Καλλιόπη Παναγιωτοπούλου. τον Καθηγητή Philip Gorwood, πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ψυχιατρικής Εταιρείας (EPA) την Ψυχίατρο κα Γεωργία Μπαλτά και εκπροσώπους φροντιστών. Ο κ. Χάρης Κούντουρος θα εκπροσωπήσει το γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα.

Η ΕΠΙΟΝΗ θα συνεργάζεται με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, τις οργανώσεις Eurocarers, CVBF, ΕΔΡΑ, Πανελλήνια Ομοσπονδία ατόμων με Σκλήρηνση κατά πλάκας, Άνεμο Ανανέωσης, Spanish, Serbian και Belgian Brain Council για την την πραγματοποίηση αυτών των διαδικτυακών εκδηλώσεων.
FB-EVENT_28-ELLINIKA-768x402
Κλείσιμο
frontistes


Ειδήσεις σήμερα:

Αποκάλυψη βόμβα Νew York Times: O Tραμπ πλήρωνε 750 δολάρια φόρους το χρόνο!

Βρετανία: Έρχεται νέο γενικό «lockdown»

ΗΠΑ: «Mπλόκο» στην απόφαση Τραμπ για αναστολή του TikTok
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης