Σε βάζα φύλαγε τη σοδειά από τη μίνι χασισοφυτεία στη Λάρισα

Σε βάζα φύλαγε τη σοδειά από τη μίνι χασισοφυτεία στη Λάρισα

Συλλήψεις για χασισοφυτείες σε Καλαμάτα και Μυτιλήνη

Larisa-xasisodentra-kannabi
Με χειροπέδες βρέθηκε ο ένοικος ενός σπιτιού στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, όπου έγινε έρευνα από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών μετά από πληροφορίες ότι καλλιεργούσε χασισόδεντρα. Πράγματι, στην αυλή της κατοικίας του βρέθηκαν τρία τεράστια δενδρύλλια κάνναβης ύψους 3,50 μέτρων τα οποία ξεριζώθηκαν.

Αλλά και μέσα στο σπίτι, κατασχέθηκαν έξι γυάλινα βάζα με αποξηραμένη κάνναβη συνολικού βάρους 192,6 γραμμαρίων, μία συσκευασία με νωπά φύλλα κάνναβης βάρους 262,6 γραμμαρίων, δύο κλώνοι από χασισόδεντρο ύψους 1,45 και 1,80 μέτρου που είχε βάλει για αποξήρανση και μία συσκευασία με τρίμματα και σπόρους κάνναβης βάρους 11 γραμμαρίων. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λάρισας απήγγειλε στον δράστη κατηγορίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Συλλήψεις για χασισοφυτείες σε Καλαμάτα και Μυτιλήνη

Στην αποθήκη του αγροκτήματός του, έκρυβε τις μισές ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 113,2 γραμμαρίων που είχε τρυγήσει από τα έξι δενδρύλλια που καλλιεργούσε ένας 43χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, ενώ στην κατοικία του σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας βρέθηκαν άλλα 122,3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Αλλά και στη Μυτιλήνη, συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών ένας Έλληνας που υποβλήθηκε σε έλεγχο και στην κατοχή του βρέθηκε μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 151,7 γραμμαρίων, την οποία προόριζε για πώληση. Ο δράστης παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης και κατηγορείται για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.


Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Ανυποχώρητος παραμένει στην Αττική - «Πρεμιέρα» για το αυτόφωρο των αρνητών μάσκας

Θεσσαλονίκη: Γάλλος μοναχός κακοποίησε σεξουαλικά επτά παιδιά - Του τα είχε εμπιστευτεί ο ΟΗΕ να τα προστατεύει

Κορωνοϊός: Ακτινογραφία-σοκ με τη ραγδαία επιδείνωση στους πνεύμονες 38χρονου ασθενή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης