Πρόεδρος εργαζομένων ΟΑΣΑ (ΘΕΜΑ 104,6): Έχουμε επεισόδια σε λεωφορεία από αρνητές της μάσκας

Πρόεδρος εργαζομένων ΟΑΣΑ (ΘΕΜΑ 104,6): Έχουμε επεισόδια σε λεωφορεία από αρνητές της μάσκας

Άγριο επεισόδιο την Τρίτη σε λεωφορείο ανάμεσα σε ηλικιωμένο και γυναίκα που δεν φορούσε μάσκα

epeisodio-leoforeio
Την κατάσταση που επικρατεί καθημερινά στα λεωφορεία που κινούνται στην Αθήνα περιέγραψε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο πρόεδρος των εργαζομένων στον ΟΑΣΑ Μιχάλης Σιορίκης στη σκιά των επεισοδίων που σημειώνονται ανάμεσα σε επιβάτες για τη χρήση της μάσκας.

«Οι αποστάσεις δεν είναι δυνατόν να τηρηθούν. Υπάρχουν μεμονωμένα περιστατικά με επιβάτες που δεν φορούν μάσκες ή είναι αρνητές της μάσκας και υπάρχουν επεισόδια» ειπε ο κ. Σιορίκης αν και σύμφωνα με τον ίδιο «οι περισσότεροι φορούν μάσκες».

Ο ίδιος είπε ότι «χθες (σ.σ. Τρίτη) είδαμε μια μείωση στον συνωστισμό με τη σταδιακή προσέλευση των πολιτών στην εργασία τους (σ.σ. σε εφαρμογή των νέων μέτρων για την Αττική)».

«Αλλά δεν υπάρχουν λεωφορεία. Από τα 1250 που θα έπρεπε να κυκλοφορούν χθες είχαμε 1050 ενώ το 10% του συγκοινωνιακού εργου ήταν από το φιλότιμο των εργαζομένων που εργάστηκαν στο ρεπό τους» πρόσθεσε ο Μιχάλης Σιορίκης.

Άγριος καβγάς σε λεωφορείο ανάμεσα σε ηλικιωμένο και γυναίκα που αρνιόταν τη μάσκα

Λίγες ημέρες μετά το επεισόδιο στο λεωφορείο 218, που εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς - Δάφνη, με τον διαπληκτισμό ανάμεσα σε νεαρό και ηλικιωμένο, το «σίριαλ»επαναλήφθηκε την Τρίτη. 

Κλείσιμο

Επιβάτες λεωφορείου ήρθαν και πάλι στα χέρια για το θέμα της μάσκας. 

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, που προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή Live News του Mega, ηλικιωμένος επιχειρεί να κατεβάσει τη γυναίκα που κάθεται ακριβώς από πίσω του και δεν φοράει τη μάσκα της.

Γυρισμένος προς τα πίσω, αρπάζει το καρότσι με τα ψώνια που βαστάει στα χέρια της, τραβώντας το προς την έξοδο του λεωφορείου.

Όλα άρχισαν όταν η γυναίκα ανέβηκε στο λεωφορείο χωρίς να φοράει μάσκα και ο ηλικιωμένος τής ζήτησε να κατέβει αποκαλώντας την ανεύθυνη.

Η γυναίκα αρνήθηκε να κατέβει από το λεωφορείο, λέγοντας ότι δεν φοράει μάσκα γιατί δεν υπάρχει κορωνοϊός. Στη συνέχεια κάθισε πίσω από τον ηλικιωμένο κύριο, ο όποιος συνέχισε να της ζητά να κατέβει από το λεωφορείο.

Όλα αυτά συνέβησαν μπροστά στα έκπληκτα μάτια των επιβατών με τον οδηγό του λεωφορείου, να μένει αμέτοχος.


Ειδήσεις σήμερα:

Η κρυφή ερωμένη του Ερντογάν: Μια ιστορία που κρατά από το 2014

Champions League, Κράσνονταρ-ΠΑΟΚ 2-1- Τζάμπα ήττα, αλλά ελπίζει - Δείτε τα γκολ

FinCEN: Πληρωμές σε τρομοκράτες, ξέπλυμα ναρκοδολαρίων και «μαύρο χρήμα» από Ρωσία και Βόρεια Κορέα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης