Θρήνος στην Ημαθία: Ποιος ήταν ο 32χρονος που σκοτώθηκε ακαριαία σε τροχαίο

Θρήνος στην Ημαθία: Ποιος ήταν ο 32χρονος που σκοτώθηκε ακαριαία σε τροχαίο

O άτυχος Γιαννης για  άγνωστο λόγο, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και χτύπησε στο κράσπεδο με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο του να αναποδογυρίσει και να χάσει ακαριαία τη ζωή του

32xronos
Σοκ προκάλεσε στην τοπική κοινωνία του Λουτρού Ημαθίας ο θάνατος του 32χρονου άνδρα σήμερα τα ξημερώματα μετά από τροχαίο.

«Είμαι ξύπνιος από τις τρεις το βράδυ, δεν μπορώ να πιστέψω πως έφυγε ο Γιάννης», δήλωσε στο protothema.gr φίλος του αδικοχαμένου νεαρού, ο οποίος έσβησε στην άσφαλτο σε επαρχιακή οδό του νομού Ημαθίας και συγκεκριμένα στον δρόμο από Λουτρό προς Επισκοπή.

Η οικογένειά του, οι συγγενείς και οι φίλοι του δεν μπορούν αν συνειδητοποιήσουν πως «έσβησε» τόσο γρήγορα και τόσο άδικα ο δικός τους άνθρωπος.

neo1
Ο 32χρονος Γιάννης (αριστερά)


Σύμφωνα με πληροφορίες όλα έγιναν τα ξημερώματα. Ο άτυχος Γιαννης άγνωστο πως έχασε τον έλεγχο του οχήματος και χτύπησε στο κράσπεδο με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο του να αναποδογυρίσει και να χάσει ακαριαία τη ζωή του μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Μάταια οι άνδρες της Πυροσβεστικής προσπαθούσαν να τον κρατήσουν στη ζωή.
 Ο νεαρός άνδρας ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο χωριό του το Λουτρό Ημαθίας, με τους κατοίκους να λένε στο protothema.gr πως: «ο Γιαννης ξεχώριζε στο χωριό μας. Ήταν ιδιαίτερα ευχάριστος άνθρωπος και όλοι είχαν να πουν τα καλύτερα για αυτόν».

Κλείσιμο
Ο άνδρας απεγκλωβίστηκε από το κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλεξάνδρειας και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Βέροιας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Όπως αναφέρουν πηγές από την τροχαία γίνεται έρευνα στο σημείο για να διαπιστωθούν τα αίτια της τραγωδίας. «H τροχαία ψάχνει τον τρόπο που έχασε τη ζωή του ο Γιάννης», προσθέτει φίλος του.

Ειδήσεις σήμερα

Αποκαλύψεις για τη «θητεία» του Μπραντ Πιτ στη Σαϊεντολογία: Η σάουνα, οι προσβολές και η έφηβη «δίδυμη»

Τρεις οι νεκροί από την κακοκαιρία: Η ΕΜΑΚ βρήκε τον 62χρονο στην Καστανιά Καρδίτσας

Ξαναμοιράζεται η τράπουλα στη Λιβυή - Τι σηματοδοτεί η παραίτηση Σάρατζ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης