Ανοίγουν οι κάλπες για την ανάδειξη νέων προϊσταμένων σε Εφετείο και Πρωτοδικείο Αθηνών

Ανοίγουν οι κάλπες για την ανάδειξη νέων προϊσταμένων σε Εφετείο και Πρωτοδικείο Αθηνών

Την ψήφο εμπιστοσύνης των συναδέλφων της για τη θέση της προϊσταμένης του Πρωτοδικείου Αθηνών διεκδικεί η πρόεδρος Πρωτοδικών Σοφία Φούρλαρη, ενώ την ίδια θέση διεκδικεί και ο επίσης πρόεδρος Πρωτοδικών Νίκος Ζαγοριανός

efeteio
Ανοίγουν αύριο οι κάλπες για την ανάδειξη νέων προϊσταμένων στο Πρωτοδικείο και το Εφετείο Αθηνών, την Εισαγγελία Πρωτοδικών και την Εισαγγελία Εφετών της Αθήνας.

Ειδικότερα, την ψήφο εμπιστοσύνης των συναδέλφων της για τη θέση της προϊσταμένης του Πρωτοδικείου Αθηνών διεκδικεί η πρόεδρος Πρωτοδικών Σοφία Φούρλαρη, ενώ την ίδια θέση διεκδικεί και ο επίσης πρόεδρος Πρωτοδικών Νίκος Ζαγοριανός, ο οποίος στο παρελθόν ως ανακριτής είχε χειριστεί την υπόθεση για τα «μαύρα ταμεία» της Siemens, πριν η δικογραφία ανατεθεί σε εφέτες- ειδικούς ανακριτές. Ο τρίτος που διεκδικεί τη διοίκηση του Πρωτοδικείου Αθηνών είναι ο πρόεδρος Πρωτοδικών Παναγιώτης Λεβενιώτης.

Παράλληλα, για το Εφετείο της Αθήνας υποψήφιοι είναι η πρόεδρος πρωτοδικών Τριανταφύλλη Δρακοπούλου, η οποία είναι και σήμερα μέλος της διοίκησης του δικαστηρίου και ο πρόεδρος εφετών Δημήτρης Τράγκας.

Τέλος, για την Εισαγγελία Πρωτοδικών υποψήφια είναι η εισαγγελέας Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου και στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών ο σημερινός προϊστάμενος Ιωάννης Μωραϊτάκης.

Ειδήσεις σήμερα:

Δείτε live πού βρίσκεται ο Ιανός - Θυελλώδεις άνεμοι και βροχές σε Ιόνιο και Δυτική Πελοπόννησο τη νύχτα

Φον ντερ Λάιεν: Η Τουρκία να αποδείξει ότι θέλει λύση

Το είδαμε και αυτό: Γυναίκα έκανε twerking σε φέρετρο στον Ισημερινό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης