Τσιόδρας: Στο «πορτοκαλί» η Αττική - Πάμε στη λήψη περισσότερων μέτρων

Τσιόδρας: Στο «πορτοκαλί» η Αττική - Πάμε στη λήψη περισσότερων μέτρων

«Έχουμε ένα δεύτερο κύμα σε ολόκληρο τον κόσμο, είναι σαφές αυτό»  είπε ο καθηγητής στο περιθώριο της σύσκεψης με τον πρωθυπουργό

tsiodras90
Παρών στη σύσκεψη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τον κορωνοϊό, ήταν ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας, ο οποίος αναφέρθηκε στις εξελίξεις στην Αττική.

«Έχουμε ένα δεύτερο κύμα σε ολόκληρο τον κόσμο, είναι σαφές αυτό» είπε ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας. Αναφερόμενος στα νεότερα στοιχεία. «Ο μετακινούμενος μέσος όρος των τελευταίων επτά ημερών ανεβαίνει, γεγονός που είναι επίσης δείγμα της κυκλοφορίας στην Αττική περισσότερο», συμπλήρωσε.

«Στον χάρτη θετικότητας η Αττική ξεπερνά το 5%. Έχει μία σταδιακή άνοδο τις τελευταίες εβδομάδες, οπότε αυτός είναι ένας από τους παράγοντες που βάζουν την Αττική στο πορτοκαλί», δήλωσε ο καθηγητής.

«Ο αριθμός των νοσηλευομένων είναι πλέον στους 554, είναι περίπου στο 20 με 30% των κλινών, ανάλογα την περιοχή που βλέπει κανείς», σημείωσε, προσθέτοντας ότι «αυτός είναι ένας από τους δείκτες που καθοδηγούν τη λήψη περισσότερων μέτρων» σε ότι «αφορά τις περιοχές της Αττικής».

Ειδήσεις σήμερα:

Δείτε live πού βρίσκεται ο Ιανός - Θυελλώδεις άνεμοι και βροχές σε Ιόνιο και Δυτική Πελοπόννησο τη νύχτα

Φον ντερ Λάιεν: Η Τουρκία να αποδείξει ότι θέλει λύση

Το είδαμε και αυτό: Γυναίκα έκανε twerking σε φέρετρο στον Ισημερινό

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης