Ξήλωνε καλώδια από ορυχείο της ΔΕΗ στην Κοζάνη

Ξήλωνε καλώδια από ορυχείο της ΔΕΗ στην Κοζάνη

Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης

dei_kalwdia
Είχε μάθει καλά τα κατατόπια στα ενδότερα των ορυχείων του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας στην Εορδαία Κοζάνης ένας 40χρονος «κυνηγός» χαλκού, ο οποίος έβγαζε μεροκάματο πουλώντας το πολύτιμο μέταλλο από τα καλώδια της Δ.Ε.Η. που ξήλωνε χωρίς να τον αντιληφθεί κάποιος.

Δεν συνέβη το ίδιο, όμως, τη νύχτα της Τρίτης που τρύπωσε σε έναν παλιό αποθέτη τέφρας Α9 στο ορυχείο Νοτίου Πεδίου, καθώς τον πήραν είδηση οι φύλακες και τον τσάκωσαν επ’ αυτοφώρω! Αμέσως, ειδοποίησαν την Αστυνομία και στο σημείο έφτασαν άνδρες της Ασφάλειας, οι οποίοι συνέλαβαν τον «κυνηγό» χαλκού και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης με την κατηγορία της απόπειρας διακεκριμένης κλοπής, ενώ ερευνούν αν έχει διαπράξει και άλλες.

Διαρρήξεις σε Ιωάννινα και Ιεράπετρα

Μετά από τρεις μήνες εξιχνίασαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας την κλοπή ηλεκτρονικού εξοπλισμού από μια αίθουσα εργαστηρίου του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, που έγινε στο διάστημα μεταξύ του περασμένου Μαΐου και του Ιουνίου. Χάρη στην αξιοποίηση των ιχνών που είχε αφήσει πίσω του ο Έλληνας δράστης, ταυτοποιήθηκε από το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών Ηπείρου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

Σε μια περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας, συνελήφθη από αστυνομικούς του Κλιμάκιου Αστυνομικών Επιχειρήσεων Λασιθίου ένα ζευγάρι Ελλήνων οι οποίοι εντοπίστηκαν την στιγμή που προσπαθούσαν να διαρρήξουν μια επιχείρηση για να κλέψουν. Με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για κλοπή, οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

Ειδήσεις σήμερα:

Ποιος είναι ο φωτογράφος που φέρεται να επιτέθηκε σεξουαλικά στην Έμιλι Ραταϊκόφσκι;

Στο «κόκκινο» Αθήνα και Πειραιάς λόγω των πολλών κρουσμάτων - Αυξάνεται η πίεση στις Εντατικές

Ποια σχολεία είναι κλειστά λόγω κορωνοϊού - Πώς και πότε θα μπαίνει λουκέτο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης