Βολές Ελλήνων χρηστών του Twitter κατά ρεπορτάζ του CNN για επίσκεψη Σακελλαροπούλου στο Καστελόριζο

Βολές Ελλήνων χρηστών του Twitter κατά ρεπορτάζ του CNN για επίσκεψη Σακελλαροπούλου στο Καστελόριζο

Ο τίτλος με τον οποίο παρουσιάζεται το ρεπορτάζ από το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο, προκάλεσε αντιδράσεις μεταξύ Ελλήνων χρηστών του Twitter

cnn_kastelorizo
Με εκτενές ρεπορτάζ από το Καστελόριζο, το αμερικανικό δίκτυο CNN, κάλυψε και παρουσίασε την πρόσφατη επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, για τον εορτασμό της 77ης επετείου απελευθέρωσης του νησιού.

Για το λόγο αυτό, βρέθηκε στο Καστελόριζο ο κορυφαίος δημοσιογράφος του CNN, Νικ Ρόμπερτσον, ο οποίος εξασφάλισε και την πρώτη συνέντευξη της ΠτΔ σε ξένο δίκτυο, στην οποία έγινε ειδική αναφορά στις ελληνοτουρκικές σχέσεις και την κρίση στην Ανατολική Μεσόγειο.

Ο τίτλος, ωστόσο, του ρεπορτάζ του δημοσιογράφου του CNN από το Καστελόριζο, «Η Ελληνίδα Πρόεδρος επισκέπτεται ένα μικρό νησί στο κέντρο της ανατολικής μεσογειακής διαμάχης, εξοργίζοντας την Τουρκία» προκαλεί έντονες αντιδράσεις από Έλληνες χρήστες των κοινωνικών δικτύων που απαντούν κάτω από τη σχετική ανάρτηση του Ρόμπερτσον.

«Αυτό το νησί είναι η Ελλάδα, όπως η Αθήνα, η Μύκονος. Εάν ο κ. Τραμπ επισκεφθεί το Ελ Πάσο, αυτό σημαίνει ότι προκαλεί το Μεξικό;» σχολιάζει η χρήστης Virginia Kavraki.

«Εντελώς άθλιος τίτλος. Από πότε αποτελεί πρόκληση η επίσκεψη της Ελληνίδας προέδρου στη την ελληνική επικράτεια;» διερωτάται ο χρήστης Petropouliotiz.



«Πώς μπορεί μια επίσκεψη της Προέδρου της Ελλάδας σ’ ένα ελληνικό νησί να είναι προκλητική; Απαράδεκτη προκατάληψη που νομιμοποιεί την τουρκική προπαγάνδα» γράφει ο χρήστης Vangelis Tsiotsios.

«Ο τίτλος του άρθρου σας λέει: «Η Ελληνίδα πρόεδρος προκαλεί την Τουρκία επισκέπτοντας ένα μικρό νησί στο κέντρο της ανατολικής Μεσογειακής διαμάχη» !!! Και αναρωτιέμαι, κάθε φορά που ένας πρόεδρος των ΗΠΑ επισκέπτεται τη Χονολουλού, προκαλεί την Ιαπωνία;» θέτει το ερώτημα ο George Adalis.


«Πώς μπορεί να είναι προκλητική η επίσκεψη σ’ ελληνικό έδαφος από Έλληνα πολίτη; Ειδικά όταν είναι η Πρώτη Πολίτης !!!» σχολιάζει ο χρήστης GV.

Ειδήσεις σήμερα: 

Ξεκίνησαν οι καταλήψεις στα σχολεία για τη μάσκα - Οι μαθητές κλείδωσαν έξω τους καθηγητές

«Μονόδρομος» το Καρά Τέπε, το μήνυμα στους απείθαρχους μετανάστες της Λέσβου

Εποχικό βοήθημα ΟΑΕΔ: Από σήμερα η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης