Κρήτη: Θετικός στον κορωνοϊό γιατρός στο Βενιζέλειο – Είχε γυρίσει από άδεια

Κρήτη: Θετικός στον κορωνοϊό γιατρός στο Βενιζέλειο – Είχε γυρίσει από άδεια

Συναγερμός στις υγειονομικές αρχές – Τηρήθηκαν άμεσα τα πρωτόκολλα διαβεβαιώνει ο διευθυντής του νοσοκομείου  - Θα γίνει απολύμανση στα Επείγοντα

venizeleio_epeigonta
Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε γιατρός στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, θέτοντας σε συναγερμό τους υγειονομικούς φορείς της Κρήτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, ο γιατρός είχε επιστρέψει από άδεια. Πήγε χθες για πρώτη μέρα στη δουλειά. Ο γιατρός είχε υποβληθεί σε τεστ για κορωνοϊό και ανέμενε τα αποτελέσματα.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της βάρδιας, ένιωσε κάποια συμπτώματα όπως μυαλγίες. Αμέσως απεχώρησε από το νοσοκομείο και επέστρεψε στο σπίτι του. Λίγες ώρες αργότερα, τα αποτελέσματα του τεστ επιβεβαίωσαν ότι πάσχει από Covid-19.

«Αμέσως τηρήθηκαν τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Ενημερώθηκε ευθύς ο ΕΟΔΥ ενώ στη συνέχεια έγινε η ιχνηλάτηση των επαφών του, οι οποίες δεν ήταν πολλές. Παράλληλα, έχουμε ήδη προγραμματίσει σε απολύμανση των ΤΕΠ και θα είμαστε έτοιμη να λειτουργήσουμε με ασφάλεια», επεσήμανε στο cretapost, ο διοικητής του Βενιζελείου, Γ. Τερζάκης.

Ειδήσεις σήμερα:

Στη Θεσσαλονίκη ο Μητσοτάκης – Έκανε… παρατήρηση σε δημοσιογράφους για τη μάσκα


ΗΠΑ: Τουλάχιστον 24 νεκροί από τις πυρκαγιές - Εντολή εκκένωσης σε μισό εκατομμύριο κατοίκους του Όρεγκον


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης