Έκτακτη σύσκεψη στο νοσοκομείο Μυτιλήνης μετά το κρούσμα στη Μόρια

Έκτακτη σύσκεψη στο νοσοκομείο Μυτιλήνης μετά το κρούσμα στη Μόρια

Ο άνδρας έχει τεθεί σε απομόνωση για 14 ημέρες καθώς και οι δύο συγκάτοικοί του, ενώ σε εξέλιξη είναι η ιχνηλάτηση των επαφών τους

o-proedros-toy-eody-sto-kyt-metanaston-morias
Έκτακτη, ευρεία υγειονομική σύσκεψη υπό τον Διοικητή της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου κ. Χρήστο Ροϊλό και τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ κ. Νίκο Παπαευσταθίου, θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 12:00 το μεσημέρι στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης «Βοστάνειο» μετά το κρούσμα κορωνοϊού σε 40χρονο Σομαλό μετανάστη στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης μεταναστών (ΚΥΤ) στη Μόρια.

Ο άνδρας έχει τεθεί σε απομόνωση για 14 ημέρες καθώς και οι δύο συγκάτοικοί του, ενώ σε εξέλιξη είναι η ιχνηλάτηση των επαφών τους.

Σήμερα μεταβαίνει στη Μυτιλήνη και ο Πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), κ. Παναγιώτης Αρκουμανέας για να συμμετάσχει στη σύσκεψη και να εποπτεύσει τα κλιμάκια που πραγματοποιούν δειγματοληψίες για μοριακά τεστ στο ΚΥΤ της Μόριας.

Στη σύσκεψη για τον επιχειρησιακό συντονισμό και την ετοιμότητα των υγειονομικών σχηματισμών και δομών της Λέσβου, για την αντιμετώπιση και διαχείριση των θετικών αλλά και ύποπτων περιστατικών Covid-19, θα μετάσχουν επίσης ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Μυτιλήνης «Βοστάνειο» κ. Γιώργος Καμπούρης, η Υπεύθυνη της Ομάδας Διαχείρισης Κρίσεων του ΕΚΑΒ (ΟΔΙΚ-ΕΚΑΒ) κυρία Αναστασία Ζυγούρα, ο Υπεύθυνος του Τομέα του ΕΚΑΒ της Μυτιλήνης κ. Γιώργος Καυλακώνης ενώ θα παραστούν στελέχη των εμπλεκομένων Τοπικών & Περιφερειαρχών Αρχών καθώς και της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου αλλά και του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ).
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης