Βρήκαν χασισοφυτεία εσωτερικού χώρου σε σπίτι στην Θάσο

Βρήκαν χασισοφυτεία εσωτερικού χώρου σε σπίτι στην Θάσο

Οι τρεις δράστες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας

thasos
Ευρείας έκτασης επιχείρηση εξαπέλυσαν στη Θάσο οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Καβάλας και του τοπικού σταθμού Λιμεναρίων, οι οποίοι εντόπισαν ένα πλήρως εξοπλισμένο σύστημα για την καλλιέργεια κάνναβης εσωτερικού χώρου στο σπίτι ενός κατοίκου του νησιού.

Το αυτοσχέδιο εργαστήριο, στο οποίο ο δράστης καλλιεργούσε έξι δενδρύλλια κάνναβης ύψους 40 ως 60 εκατοστών, αποτελούνταν από ανακλαστήρες, λαμπτήρες, μετασχηματιστή και χρονοδιακόπτες. Στον ίδιο χώρο, κατασχέθηκαν 11 δοχεία και δυο συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 682 γραμμαρίων.

Ακολούθησε νέα έρευνα στις κατοικίες δυο ακόμη κατοίκων της Θάσου και στην πρώτη οι αστυνομικοί ανακάλυψαν δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 618 γραμμαρίων, ενώ στην δεύτερη βρήκαν τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 133 γραμμαρίων και ένα τσιγαριλίκι. Οι τρεις δράστες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας με τις ξεχωριστές δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών κατά περίπτωση.

Ειδήσεις σήμερα

ΗΠΑ: Καταδικάζει τις τουρκικές προκλήσεις - Αίρει το εμπάργκο όπλων στην Κύπρο

Επιστροφή Τσιόδρα: Δεν εγκαταλείψαμε την προσπάθεια, ούτε εσάς

Γυμνιστές με... μάσκα λόγω κορωνοϊού!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης