Μέτρα για τον κορωνοϊό: Γαμήλιο πάρτι με 450 καλεσμένους στην Κάτω Αχαΐα - Συνελήφθη ο διοργανωτής πεθερός

Μέτρα για τον κορωνοϊό: Γαμήλιο πάρτι με 450 καλεσμένους στην Κάτω Αχαΐα - Συνελήφθη ο διοργανωτής πεθερός

Πέρα από τη σύλληψη, ο πεθερός «έφαγε» και πρόστιμο 3.000 ευρώ - Ούτε μάσκες φορούσαν οι παρευρισκόμενοι, ενώ η μουσική έπαιζε... στη διαπασών

gamos_axaia
Με πρόστιμο 3.000 ευρώ και κίνηση διαδικασίας αυτοφώρου για τον πεθερό, απάντησε η Αστυνομία σε γλέντι γάμου στην Κάτω Αχαΐα, όπου παρευρίσκονταν 450 καλεσμένοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι όπου εξελισσόταν το γαμήλιο γλέντι μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου και αφού δισπίστωσαν οτι οι καλεσμένοι είχαν στην κυριολεξία γεμίσει τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους της κατοικίας και χωρίς να υπάρχουν, εκτός του συνωστισμού, τα προβλεπόμενα μέτρα για την προστασία από τον κορωνοϊό, βεβαίωσαν τις παραβάσεις και συνέλαβαν τον πεθερό.

Να σημειωθεί πως για την διακρίβωση και την αντιμετώπιση του περιστατικού εξελίχθηκε οργανωμένη επιχείρηση της Αστυνομίας με συνδρομή δυνάμεων και από την Πάτρα.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας, συνελήφθη, χθες, αργά το βράδυ, στη Δυτική Αχαΐα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας ένας ημεδαπός άνδρας, διότι είχε διοργανώσει κοινωνική εκδήλωση (γλέντι γάμου) σε οικία, με στερεοφωνικό συγκρότημα χειριζόμενο από DJ (ντιτζέι) αναπαράγοντας μουσική στην υψηλότερη ένταση, ενώ συμμετείχαν και διασκέδαζαν σε αυτή μεγάλος αριθμός ατόμων (περίπου 120 άτομα εντός της οικίας και 300 περιμετρικά αυτής) χωρίς την τήρηση των ελαχίστων αποστάσεων και την χρήση μασκών.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας, επέβαλλαν στον παραβάτη πρόστιμο 3.000 ευρώ για την παραβίαση των μέτρων.

Ειδήσεις σήμερα:

Επιχείρηση της αστυνομίας σε κατάληψη αντιεξουσιαστών στη Θεσσαλονίκη - 12 προσαγωγές

Nordic Monitor: Ντοκουμέντα για την παρακολούθηση Τούρκων αντιφρονούντων στην Ελλάδα

Μύκονος: Αποκαλυπτικά στοιχεία στη δικογραφία για το προκλητικό πάρτι κορωνοϊού στη Φτελιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης