Κρήτη: Παραδόθηκε ο 37χρονος που πυροβόλησε τον κουνιάδο του

Κρήτη: Παραδόθηκε ο 37χρονος που πυροβόλησε τον κουνιάδο του

Σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί όπλων

astynomia_1
Επί σχεδόν ένα μήνα αναζητούσαν οι αστυνομικοί έναν 37χρονο που πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά τον 29χρονο κουνιάδο του έξω από το μαντρί του στην περιοχή Ίνια του Δήμου Γόρτυνας στις 21 Ιουλίου, αλλά τελικά παραδόθηκε στην Ασφάλεια και συνελήφθη καθώς σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ο 29χρονος κτηνοτρόφος φέρεται ότι συναντήθηκε με τον 37χρονο γαμπρό του με σκοπό να υπερασπιστεί την υπόληψη της αδελφής του, που υποστήριζε ότι είχε θιγεί από την συμπεριφορά του. Όμως, στην συνάντηση εμφανίστηκαν και άλλα άτομα από την οικογένεια του νεαρού κι έτσι ο 37χρονος ισχυρίζεται ότι δεν είχε πρόθεση να τον σκοτώσει, αλλά πυροβόλησε επειδή φοβήθηκε για την ζωή του. Λεπτομέρειες θα πει στον ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη.

Ο τραυματίας είχε μεταφερθεί στο ΠΑΓΝΗ, όπου είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, αλλά οι γιατροί δεν αφαίρεσαν το βλήμα που δεν χτύπησε ζωτικά όργανά του, καθώς κρίθηκε επικίνδυνο. Έτσι, παρέμεινε για νοσηλεία διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου.

Ειδήσεις σήμερα:

Μεθυσμένος βούτηξε στην πισίνα με το...αυτοκίνητο!

Κέρκυρα: Διέρρηξε κατάλυμα παραθεριστή και βούτηξε 1.000 ευρώ

Μητσοτάκης: Σήμερα νέα μέτρα για τουριστικούς προορισμούς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης