Κορωνοϊός – Θεσσαλονίκη: 16 κρούσματα σε γάμο - «Ούτε καν χαιρετηθήκαμε» λέει ο γαμπρός

Κορωνοϊός – Θεσσαλονίκη: 16 κρούσματα σε γάμο - «Ούτε καν χαιρετηθήκαμε» λέει ο γαμπρός

Εξιτήριο για τον γαμπρό και τους καλεσμένους από το νοσοκομείο Παπανικολάου -Αναμένονται τα αποτελέσματα και για άλλους καλεσμένους

gamos-0
Εξιτήριο από το νοσοκομείο Παπανικολάου πήρε ο γαμπρός και οι καλεσμένοι -μεταξύ αυτών και ο πατέρας του γαμπρού- που νοσηλεύτηκαν αφότου εντοπίστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, μετά από γλέντι γάμου στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης. 

Στον γάμο παρευρέθησαν 150 καλεσμένοι, ενώ μέχρι στιγμής 16 άτομα έχουν βρεθεί θετικά στον κορωνοϊό. Περίπου 100 άτομα έδωσαν δείγμα, καθώς είχαν ύποπτα συμπτώματα και αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Ο γαμπρός περιέγραψε στο ΣΚΑΪ την περιπέτεια της υγείας του, λέγοντας ότι την Τρίτη ξεκίνησε να νιώθει αδιαθεσία και ανέβασε πυρετό. Την επομένη έλαβε μηνύματα κι από καλεσμένους που είχαν ύποπτα συμπτώματα. Αμέσως πήγαν στο νοσοκομείο για να υποβληθούν σε εξετάσεις και βγήκαν θετικοί.

«Φοβήθηκα. Οι πρώτοι γιατροί ήταν λίγο καθησυχαστικοί. Οι δεύτεροι γιατροί που με συνάντησαν γιατί αλλάξανε βάρδια λίγο με τρόμαξαν είναι η αλήθεια, γιατί είδαν και τα λευκά μου χαμηλά και μου είπαν “είσαι ομάδα υψηλού κινδύνου”. Εκεί λίγο φοβήθηκα», είπε.

«Δεν κάναμε κάτι που δεν κάνει όλος ο κόσμος. Ούτε χαιρετισμούς είχαμε στην εκκλησία, ούτε μέσα στο κέντρο περάσαμε από τα τραπέζια. Αν είχαμε τίποτα ήταν δυνατό να κάναμε το γάμο;» ανέφερε για την τελετή και το γλέντι.

Όσον αφορά το ποιος μπορεί να ήταν η «πηγή» του ιού ο γαμπρός είπε: «Το μυαλό μου δεν πάει πουθενά. Κανένας δεν ήταν άρρωστος, δεν ένιωθε άρρωστος



Ειδήσεις σήμερα:

Απίστευτο περιστατικό στην Ινδία: Δεν έβρισκαν αλκοόλ και ήπιαν...απολυμαντικό τζελ - Εννέα νεκροί

Κλινική «Ταξιάρχαι»: Ασκήθηκαν οι ποινικές διώξεις σε βάρος στελεχών και γιατρών


Πέτσας: «Η κυβέρνηση συνεχίζει το μεταρρυθμιστικό της έργο» - Ποια νομοσχέδια εγκρίθηκαν από το υπουργικό συμβούλιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης