Μέσα σε... ηλεκτρική κουζίνα θα μετέφεραν την κοκαΐνη στη Μύκονο - Δείτε φωτογραφίες

Μέσα σε... ηλεκτρική κουζίνα θα μετέφεραν την κοκαΐνη στη Μύκονο - Δείτε φωτογραφίες

Από την Θεσσαλονίκη ξεκίνησε η εξάρθρωση του κυκλώματος αλλοδαπών 

Mykonoso-kouzina-kokaini
Από την Θεσσαλονίκη ξεκίνησε η εξάρθρωση ενός κυκλώματος αλλοδαπών που σκόπευαν να πλημμυρίσουν τη Μύκονο με κοκαΐνη, την οποία μετέφεραν κρυμμένη μέσα σε μια… ηλεκτρική κουζίνα! Μάλιστα, βρέθηκαν πλήθος στοιχεία που θα οδηγήσουν και στον εντοπισμό τυχόν συνεργών αλλά και των «πελατών» της σπείρας.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης έκαναν έρευνα σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 38χρονος μέσα στον χώρο στάθμευσης μιας μεταφορικής εταιρείας και ανακάλυψαν τρία δέματα κοκαΐνης συνολικού βάρους 733 γραμμαρίων τα οποία ήταν κρυμμένα στο εσωτερικό πίσω μέρος μιας ηλεκτρικής κουζίνας, καλυμμένα από μονωτικό υλικό!

Ακολούθησαν οργανωμένες επιχειρήσεις σε διάφορες περιοχές της Μυκόνου με τη συνδρομή λιμενικών του τοπικού Λιμεναρχείου και συνελήφθησαν άλλοι τρεις αλλοδαποί ηλικίας 37, 29 και 37 χρόνων και ο 40χρονος αρχηγός του κυκλώματος. Σε έρευνες στα σπίτια τους στο νησί των ανέμων κατασχέθηκαν δέκα κινητά, τέσσερα πακέτα σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας και 2.350 ευρώ προερχόμενα από την εμπορία ναρκωτικών.

Εκτός αυτών, βρέθηκαν και δυο σημειωματάρια και φύλλα χαρτιού με ιδιόχειρες σημειώσεις που αναμένεται να αποκαλύψουν πλήρως τις διασυνδέσεις της σπείρας. Οι συλληφθέντες οδηγούνται στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για εγκληματική οργάνωση, διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Mykonoso-kouzina-kokaini2
Mykonoso-kouzina-kokaini3




Ειδήσεις σήμερα:

Περιγραφές σε δικαστικά έγγραφα για όργια της Γκισλέιν Μάξγουελ με ανήλικες στο νησί του Έπσταϊν!

«Ψυχώ» στην Καλλιθέα: Είχε τη νεκρή μητέρα της στη ντουλάπα

Τα νέα του παπούτσια, τα «Zoom Freak 2», παρουσίασε με ένα αστείο βίντεο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης