Άρτα: Έπαιζαν «φρουτάκια» σε ίντερνετ καφέ

Άρτα: Έπαιζαν «φρουτάκια» σε ίντερνετ καφέ

Ο ιδιοκτήτης και ο παίκτης οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας κατηγορούμενοι για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα παίγνια

astynomia_1
Σε καζίνο είχε μετατρέψει το κατάστημα παροχής υπηρεσιών διαδικτύου που διατηρεί στην ευρύτερη περιοχή της Άρτας ο ιδιοκτήτης του, ο οποίος μάλιστα ενεργούσε ως παρένθετο πρόσωπο για την κατάθεση ή ανάληψη των χρηματικών ποσών που έπαιζαν οι θαμώνες στο τυχερό παιχνίδι «φρουτάκια».

Την ώρα που έγινε η εισβολή των αστυνομικών της Ασφάλειας στο ίντερνετ καφέ, σε έναν από τους συνολικά εννέα υπολογιστές έπαιζε το απαγορευμένο τυχερό παιχνίδι ένας θαμώνας, ο οποίο συνελήφθη μαζί με τον καταστηματάρχη. Όπως προέκυψε, το παιχνίδι στο οποίο συμμετείχε διεξαγόταν μέσω ιστοσελίδας στην οποία είχε πρόσβαση ο ιδιοκτήτης του καταστήματος μέσω του λογαριασμού που τηρούσε.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας στο κατάστημα κατασχέθηκαν 300 ευρώ, ο κεντρικός server τού υπολογιστή, 14 κάρτες μεταφοράς χρηματικών ποσών, 16 αποδείξεις πληρωμής λογαριασμών και υπηρεσιών προπληρωμένων καρτών και σημειώσεις με ονόματα και αριθμούς. Ο ιδιοκτήτης και ο παίκτης οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας κατηγορούμενοι για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα παίγνια.

Ειδήσεις σήμερα

Ολίβια ντε Χάβιλαντ: Τα όνειρά της για τον έρωτα και η άγνωστη σχέση της με την ελληνική γλώσσα

Έρευνα - κορωνοϊός: Πότε υπάρχει γενετική προδιάθεση για σοβαρή νόσο COVID-19

Θεσσαλονίκη: Στον ανακριτή ο 63χρονος που κατηγορείται για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης