Τρεις θάνατοι λουόμενων σε Γύθειο, Πάρο και Χανιά

Τρεις θάνατοι λουόμενων σε Γύθειο, Πάρο και Χανιά

Και οι τρεις ήταν προχωρημένης ηλικίας

louomenoi
Τρεις άνθρωποι άφησαν την τελευταία τους πνοή σε παραλίες τη Δευτέρα, αποδεικνύοντας ότι η πανδημία του νέου κορωνοϊού δεν αποτελεί τη μοναδική απειλή στη σύγχρονη κοινωνία.

Οι τρεις λουόμενοι ήταν όλοι προχωρημένης ηλικίας.

Η πρώτη περίπτωση αφορά έναν 86χρονο Έλληνα, ο οποίος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από την παραλία Βαθέως, στον Δήμο της Ανατολικής Μάνης, στο Γύθειο. Ο 86χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Γυθείου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η σορός του θα μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λακωνίας, όπου θα πραγματοποιηθεί η νεκροψία-νεκροτομή.

Η δεύτερη περίπτωση καταγράφηκε στην παραλία ''Μαρτσέλο'' της Παροικιάς Πάρου και αφορά έναν 78χρονο Έλληνα. Η ηλικιωμένος άντρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Πάρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Πάρου, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Η τρίτη περίπτωση καταγράφηκε το βράδυ της Δευτέρας, στη θαλάσσια περιοχή ''ΑΒΛΕΜΟΝΑ'', στον Σταυρό Ακρωτηρίου Χανίων και αφορούσε μία 70χρονη Ελληνίδα. Η γυναίκα διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Ειδήσεις σήμερα

O μπακάλης που έγινε ο βασιλιάς της Μυκόνου

Θετική στον κορωνοϊό πενταμελής οικογένεια από τη Σερβία

Νέο σοβαρό τροχαίο στην Κρήτη με τρεις τραυματίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης