Κέρκυρα: Διαρρήκτης αυτοκινήτων διακινούσε ναρκωτικά

Κέρκυρα: Διαρρήκτης αυτοκινήτων διακινούσε ναρκωτικά

Σε έρευνα στο σπίτι του και σε άλλους χώρους βρέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 143,25 γραμμαρίων, 170 ναρκωτικά χάπια και μία ζυγαριά ακριβείας

peripoliko_main
Απ' όπου μπορούσε έβγαζε παράνομο κέρδος ένας Έλληνας, ο οποίος «έγδυνε» σταθμευμένα αυτοκίνητα αλλά παράλληλα έκανε και διακίνηση ναρκωτικών στην Κέρκυρα! Μετά από τρεις διαδοχικές κλοπές που διέπραξε από το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης ως το πρωί της Παρασκευής, συνελήφθη και αποκαλύφθηκε όλη η δραστηριότητά του.

Ο δράστης εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τμήματος Αχιλλείων όταν παραβίασε τρία αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα σε παραλιακή περιοχή της νότιας Κέρκυρας, από τα οποία «ξήλωσε» τα συστήματα ήχου και τα έκλεψε μαζί με διάφορα άλλα αντικείμενα. Όταν, όμως, έγινε έρευνα στο σπίτι του και σε άλλους χώρους που χρησιμοποιεί, βρέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 143,25 γραμμαρίων, 170 ναρκωτικά χάπια και μία ζυγαριά ακριβείας.

Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε ένα μέρος από τα αντικείμενα που είχε κλέψει, τα οποία κατασχέθηκαν και επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες του, ενώ ο ίδιος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ο οποίος του άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές και διακίνηση ναρκωτικών και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή.

Ειδήσεις σήμερα:

«Εισβολή» τουρκικών αλιευτικών, ψαρεύουν από τη Μύκονο έως το Αγαθονήσι - Βίντεο

Σοκ στην παγκόσμια κοινότητα: Αυτοκτόνησε ο 27χρονος εγγονός του Έλβις Πρίσλεϊ!

Ο Καρανίκας ειρωνεύεται την Αρβελέρ για την Αγιά Σοφιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης