Επιχείρησε να βιάσει λουόμενη σε παραλία της Ναυπάκτου

Επιχείρησε να βιάσει λουόμενη σε παραλία της Ναυπάκτου

Έκπληκτη η γυναίκα είδε τον άνδρα να ορμάει κατά πάνω της και να της κάνει άσεμνες χειρονομίες, ενώ προσπάθησε να της βγάλει το μαγιό με σκοπό να την βιάσει

παραλια_γιαννιτσι
«Ξινό» βγήκε το μπάνιο στην παραλία του Πλατανίτη στη Ναύπακτο για μια 45χρονη γυναίκα που δέχθηκε επίθεση ενώ έκανε ηλιοθεραπεία από έναν άγνωστο, ο οποίος επιχείρησε να την βιάσει εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι δεν μπορούσε να αντιδράσει καθώς ήταν ξαπλωμένη!

Έκπληκτη η γυναίκα είδε τον άνδρα να ορμάει κατά πάνω της και να της κάνει άσεμνες χειρονομίες, ενώ προσπάθησε να της βγάλει το μαγιό με σκοπό να την βιάσει! Αμέσως η 45χρονη άρχισε να παλεύει μαζί του, ενώ ταυτόχρονα έβαλε τις φωνές καλώντας σε βοήθεια, με αποτέλεσμα ο επίδοξος βιαστής να τραπεί σε φυγή και να εξαφανιστεί με ένα μοτοποδήλατο. Σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα Ναυπάκτου, έχει σχηματιστεί δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος αγνώστου.

Ωστόσο, πληροφορίες που παραθέτει η ιστοσελίδα npress.gr, η γυναίκα κατέγραψε τον αριθμό κυκλοφορίας του μοτοποδηλάτου και οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 35χρονο ιδιοκτήτη του, που παρέμεινε τρεις ημέρες στα κρατητήρια ώσπου να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου που τον παρέπεμψε να δικαστεί από το Αυτόφωρο, ενώ του επέβαλε περιοριστικούς όρους ώσπου να γίνει η δίκη.

Ειδήσεις σήμερα: 

Τραγωδία στα Τρίκαλα: Αυτή είναι η αιτία θανάτου του 15χρονου

Κορωνοϊός: Κατέληξε 79χρονος στο Αττικόν - Στους 192 οι νεκροί

Καιρός στην Αθήνα: Μίνι καύσωνας - Μέχρι πού θα φτάσει η θερμοκρασία το μεσημέρι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης