Αχαΐα: Τον εκβίαζαν με όπλο να τους μεταβιβάσει το Ι.Χ. του!

Αχαΐα: Τον εκβίαζαν με όπλο να τους μεταβιβάσει το Ι.Χ. του!

Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών

oplo
Με μια οργανωμένη επιχείρηση που εκτελέστηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας και της Ο.Π.Κ.Ε. στην Κάτω Αχαΐα το βράδυ του Σαββάτου, μπήκε τέλος σε μια σοβαρή υπόθεση εκβίασης με θύμα έναν πολίτη και δράστες πέντε Ρομά που τον ξυλοκοπούσαν και τον απειλούσαν με όπλο για να τους μεταβιβάσει το αυτοκίνητό του!

Σύμφωνα με την καταγγελία του θύματος, το βράδυ της Πέμπτης δυο από τους δράστες τον παρέλαβαν από το σπίτι του και πήγαν μαζί σε μια παραλία της περιοχής, όπου διαπληκτίστηκαν για ένα υποτιθέμενο χρέος του ύψους 6.000 ευρώ το οποίο ζητούσαν να εξοφλήσει. Όμως, τελικά, του πήραν το αυτοκίνητο του με την απειλή όπλου και έφυγαν με αυτό, λέγοντάς του ότι θα του το επέστρεφαν όταν θα τους εξοφλούσε. Το επόμενο πρωί κιόλας, οι άλλοι τρεις δράστες εισέβαλαν στο σπίτι του θύματος, τον χτύπησαν και τον μετέφεραν με απειλές στην Εφορία της περιοχής για να τους μεταβιβάσει το αυτοκίνητό του, ώστε να εξοφλήσει το χρέος!

Όμως, το θύμα κατέφυγε στην Αστυνομία κατονομάζοντας τους πέντε δράστες, οι οποίοι συνελήφθησαν στα σπίτια τους όπου βρέθηκαν τα κλειδιά και διάφορα έγγραφα του οχήματος, τρεις συσκευασίες με κάνναβη βάρους 5,8 γραμμαρίων, 200 ευρώ και πέντε κινητά. Σε βάρος των πέντε Ρομά σχηματίστηκε δικογραφία για εκβίαση, κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του νόμου για τα όπλα κατά περίπτωση και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ το αυτοκίνητο του θύματος βρέθηκε σε έναν αγροτικό δρόμο και του αποδόθηκε.

Ειδήσεις σήμερα:

Σύψας: Νοέμβριο ή Δεκέμβριο ίσως το δεύτερο κύμα κορωνοϊού στην Ελλάδα

Η τρυφερή φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη με την κόρη του Δάφνη

Δυο γυναίκες ξάφριζαν προϊόντα από σούπερ μάρκετ στην Κω
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης