Επίθεση με βιτριόλι: Γολγοθάς για την Ιωάννα - Θα χειρουργείται ανά 10 ημέρες

Επίθεση με βιτριόλι: Γολγοθάς για την Ιωάννα - Θα χειρουργείται ανά 10 ημέρες

Εγκαύματα στο 93% του προσώπου της έχει η Ιωάννα - Στις φυλακές Κορυδαλλού κρατείται η 35χρονη κατηγορούμενη 

vitrioli
Ο Γολγοθάς της 34χρονης Ιωάννας συνεχίζεται, καθώς, όπως έγινε γνωστό, θα χειρουργείται ανά δέκα ημέρες, λόγω του νεαρού της ηλικίας της και της αντοχής του οργανισμού της. Αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Μega, η άτυχη γυναίκα προετοιμάζεται για το επόμενο χειρουργείο.

Οι γιατροί δίνουν πραγματική μάχη ώστε να της σώσουν το αριστερό μάτι το οποίο έχει υποστεί τεράστια βλάβη από την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε

Το προηγούμενο χειρουργείο που έγινε την περασμένη εβδομάδα πήγε καλά, με τον οργανισμό της 34χρονης να μην εμφανίζει επιπλοκές.

Την Ιωάννα επισκέφθηκε και εξέτασε, πριν από μία εβδομάδα, στο Θριάσιο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται, ο διακεκριμένος Έλληνας καθηγητής οφθαλμολογίας Γιώργος Κυμιωνής που εξειδικεύεται στον κερατοειδή.

Κλείσιμο
Εμφανίστηκε αισιόδοξος για τα εγκαύματα στο αριστερό μάτι της Ιωάννας, τονίζοντας στο protothema.gr πως όλο αυτό είναι ενας μαραθώνιος. Επισήμανε πως το πρόβλημα είναι τα εγκαύματα στα βλέφαρα και ανά πάσα στιγμή μπορεί η λειτουργικότητα των βλεφάρων να μην είναι αυτή που πρέπει, να υπάρξουν σοβαρά προβλήματα και τότε να χρειαστεί να παρέμβει.

«Εκλήθην την περασμένη Παρασκευή συμβουλευτικά και διαπίστωσα ότι έχει γίνει μια εξαιρετική δουλειά από τους γιατρούς στο Θριάσιο νοσοκομείο. Θεωρώ ότι το αριστερό μάτι της Ιωάννας στο τέλος θα έχει μια λειτουργική όραση, αλλά πραγματικά είναι ένας μαραθώνιος. Αυτά μπόρεσα να διαπιστώσω μετά την επισκεψή που της έκανα, αλλά μπορεί τις επόμενες μέρες να έχει μια μόλυνση, το βλέφαρο να μην κλείνει καλά, να έχουμε προβλήματα και να χρειαστεί να παρέμβουμε. Παρόλα αυτά, αυτή τη στιγμή αισιοδοξούμε για τη λειτουργικότητα του αριστερού ματιού. Το πρόβλημα είναι τα εγκαύματα στα βλέφαρα, τα οποία ανά πάσα στιγμή μπορεί η λειτουργικότητα των βλεφάρων να μην είναι αυτή που πρέπει και να έχουμε προβλήματα από το μάτι. Και αυτό που λέμε σήμερα ότι μπορεί να έχουμε μια λειτουργική όραση, μετά από δύο μήνες να παλεύουμε να σώσουμε το μάτι της» είπε στο protothema.gr o κ. Γιώργος Κυμιωνής.

Η 35χρονη κατηγορούμενη κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού, ενώ ετοιμάζει την απολογία της.

Ειδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός: 22 νέα κρούσματα στη χώρα μας - Τα 10 «εισαγόμενα»

Μακελειό σε ξενοδοχείο μεταναστών στη Γλασκώβη

Κρήτη: Διώξεις για ανθρωποκτονία στα δύο αδέρφια της εύπορης Χανιώτισσας που εξαφανίστηκε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης