Ρέθυμνο: Ομόφωνα ένοχος ο πα-τέρας που βίαζε επί 15 χρόνια την κόρη του

Ρέθυμνο: Ομόφωνα ένοχος ο πα-τέρας που βίαζε επί 15 χρόνια την κόρη του

Με 10ετή ποινή κάθειρξης

viasmos
Ποινή φυλάκισης 10 ετών επέβαλε το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνου, στον 55χρονο που βίαζε κατ'εξακολούθηση την κόρη του από την ηλικία των 12 ετών, μέχρι το καλοκαίρι του 2019, δηλαδή για 15 συναπτά έτη σε περιοχή της Κισσάμου.

Ο κατηγορούμενος, κατά την απολογία του, παραδέχθηκε ότι είχε ερωτική επαφή με την κόρη του αλλά μόνο όταν εκείνη ήταν ενήλικη και συγκεκριμένα από τα 25-27 της χρόνια.

Ωστόσο, το θύμα και η μητέρα της στις καταθέσεις τους υποστήριξαν ότι ο 55χρονος κακοποιούσε σεξουαλικά την νεαρή κοπέλα για 15χρόνια.

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο, επιβάλλοντας του 8 χρόνια φυλάκισης για βιασμό χωρίς βία και 4 χρόνια για την αιμομιξία, ωστόσο τα έτη φυλάκισης με την συγχώνευση είναι στο σύνολο 10.

Ο 55χρονος θα εκτίσει την ποινή του στις φυλακές της Τρίπολης, όπου και κρατείτο μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο εφιάλτης του κοριτσιού άρχισε στα 12 του χρόνια όταν ο πατέρας της την κακοποίησε σεξουαλικά. Από τότε ξεκίνησε ένα μαρτύριο δίχως τέλος καθώς ο 55χρονος τη βίαζε συνεχώς για περίπου 15 χρόνια.

Κλείσιμο
Η τελευταία φορά που έπεσε θύμα των άρρωστων ορέξεων του πατέρα της ήταν το φετινό καλοκαίρι. Στα 27 της πλέον χρόνια, η κοπέλα αποφάσισε να απευθυνθεί στις αστυνομικές αρχές καταγγέλοντας τον συστηματικό βιασμό από τον πατέρα της.

Η καταγγελία έγινε τον Νοέμβριο. Ωστόσο λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου δεν έγινε σύλληψη αλλά κινήθηκαν άμεσα οι διαδικασίες προκειμένου να βγει ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή όπως και έγινε.

Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν γρήγορα στη σύλληψή του. Αρχικά ο βιαστής πατέρας αρνείτο τις κατηγορίες, στη συνέχεια όμως ομολόγησε τις ειδεχθείς πράξεις του σε βάρος της κόρης του.

Πηγή: flashnews.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Ρόδος: Απασχόλησε ηλικιωμένο στη λαϊκή και τον ξάφρισε

Λέκκας στη δίκη για Μάνδρα: Η ένταση της βροχής και η ανεξέλεγκτη δόμηση έφεραν το τραγικό αποτέλεσμα

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Καμένο πτώμα βρέθηκε σε πρασιά πολυκατοικίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης