Νίκος Μάνεσης για το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ: Με σκουπίδια δεν πρέπει να ασχολούμαστε

Νίκος Μάνεσης για το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ: Με σκουπίδια δεν πρέπει να ασχολούμαστε

Ο δημοσιογράφος του Alpha τόνισε ότι από άποψη δεν προβάλλει το σποτ στην εκπομπή του - Σάλο στον δημοσιογραφικό κόσμο προκάλεσε το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ - Έντονη η αντίδραση της ΕΣΗΕΑ

manesis
Μετά τις έντονες αντιδράσεις από τον δημοσιογραφικό κόσμο για το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο κατηγορεί συλλήβδην τους δημοσιογράφους ότι χρηματίζονται, ο Νίκος Μάνεσης από την ενημερωτική εκπομπή του, το πρωί του Σαββάτου, στον Alpha, διεμήνυσε ότι από άποψη δεν προβάλλει το βίντεο της αξιωματικής αντιπολίτευσης.


«Με σκουπίδια δεν πρέπει να ασχολούμαστε», διεμήνυσε συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος.

Το βίντεο ανήρτησε η Κουμουνδούρου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λίγες ώρες μετά τις νέες ενδοκομματικές τριβές που προκάλεσε η «υπόθεση Παπαδημούπολη» που αποκάλυψε το «ΘΕΜΑ». Σύμφωνα με την άποψη του ΣΥΡΙΖΑ στη χώρα μας δεν υπάρχει ελευθερία του τύπου και το κεντρικό του μήνυμα είναι ότι οι ειδήσεις... αγοράζονται!

Αμήχανη απάντηση Σκουρλέτη για το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ: Δεν είχαμε πρόθεση να προσβάλλουμε το δημοσιογραφικό κόσμο

Aπαντητική επιστολή του προς την ΕΣΗΕΑ απέστειλε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης σχετικά με το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ το οποίο κατηγορεί συλλήβδην τους δημοσιογράφους ότι χρηματίζονται:

Κλείσιμο
Μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο, η ΕΣΗΕΑ είχε απευθύνει επιστολή στον κ. Σκουρλέτη, στην οποία στηλιτεύει «τον απαράδεκτο διασυρμό συλλήβδην του δημοσιογραφικού κόσμου μέσω του προκλητικού video που δημοσιεύσατε στο βωμό της πολιτικής αντιπαράθεσης και της αντιπολιτευτικής τακτικής».

Απαντώντας σήμερα, ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «σε καμία περίπτωση δεν είχαμε την πρόθεση να προσβάλλουμε το δημοσιογραφικό κόσμο» και «το κύριο πολιτικό θέμα ήταν και είναι η διάθεση δημόσιου χρήματος σε ΜΜΕ με αδιαφανείς όρους».

Ειδήσεις σήμερα

Απαγωγή Μαρκέλλας: Βίντεο-ντοκουμέντο - Με πολλά 50ευρα η 33χρονη - Ξόδεψε πάνω από 1.000 ευρώ για κινητά

Κορωνοϊός: 19 νέα κρούσματα – Στους 190 οι νεκροί

Αμήχανη απάντηση Σκουρλέτη για το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ: Δεν είχαμε πρόθεση να προσβάλλουμε το δημοσιογραφικό κόσμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης