Τη χώρισε και του άδειασε το σπίτι!

Τη χώρισε και του άδειασε το σπίτι!

Πολύ προσεκτικός με τις προσωπικές του σχέσεις θα είναι στο εξής ένας νεαρός κάτοικος Ηρακλείου Κρήτης, μετά το απροσδόκητο πάθημα που υπέστη από μια επίσης νεαρή αλλοδαπή με την οποία διέκοψε τη σχέση τους

 Τη χώρισε και του άδειασε το σπίτι!
Πολύ προσεκτικός με τις προσωπικές του σχέσεις θα είναι στο εξής ένας νεαρός κάτοικος Ηρακλείου Κρήτης, μετά το απροσδόκητο πάθημα που υπέστη από μια επίσης νεαρή αλλοδαπή με την οποία διέκοψε τη σχέση που διατηρούσε. Για να τον τιμωρήσει εκείνη, του «σήκωσε» όλα τα έπιπλα από το σπίτι του την ώρα που απουσίαζε!

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού έπαθε σοκ, όταν επέστρεψε και διαπίστωσε ότι είχαν κάνει… φτερά τόσο τα έπιπλα, όσο και τα είδη οικοσκευής και οι ηλεκτρονικές συσκευές, συνολικής αξίας 2.235 ευρώ! Ωστόσο, δεν ήταν δύσκολο να σκεφτεί ποιος (ή, μάλλον, πια) μπορεί να ήθελε να του κάνει τέτοιο κακό και πήγε κατευθείαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

Η 27χρονη «πρώην» δεν άργησε να παραδεχτεί ότι, μαζί με μια 38χρονη φίλη της, είχε μπει στο σπίτι του άλλοτε αγαπημένου της και είχαν πάρει όλα του τα υπάρχοντα, για να του… ανταποδώσει την «προδοσία»! Μάλιστα, οι γυναίκες υπέδειξαν το σπίτι μιας 42χρονης κοινής τους φίλης όπου είχαν κρύψει τα κλεμμένα αντικείμενα, όπου βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.
 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης