Ηράκλειο: Εξιχνιάστηκαν 12 υποθέσεις κλοπών διαρρήξεων - Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί

Ηράκλειο: Εξιχνιάστηκαν 12 υποθέσεις κλοπών διαρρήξεων - Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί

Κατά τη διάρκεια ελέγχου στους δύο συλληφθέντες, εντοπίστηκαν τρία κινητά τηλέφωνα των οποίων την κατοχή αδυνατούσαν να δικαιολογήσουν

astynomiko_peripoliko
Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, συνολικά δώδεκα υποθέσεις κλοπών - διαρρήξεων που διαπράχθηκαν σε οικίες, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ηρακλείου. Πιο συγκεκριμένα συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, εις βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Όπως προέκυψε στη διάρκεια ελέγχου στους δύο συλληφθέντες, εντοπίστηκαν τρία κινητά τηλέφωνα των οποίων την κατοχή αδυνατούσαν να δικαιολογήσουν.

Από την ανάλυση του τρόπου δράσης και τη συνδυαστική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας, προέκυψε ότι κατά το χρονικό διάστημα από 21.02.2020 έως και 11.06.2020, οι δύο συλληφθέντες από κοινού, είχαν διαπράξει δώδεκα κλοπές, οι έξι τετελεσμένες και έξι απόπειρες, σε οικίες στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, αφαιρώντας χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και κινητά τηλέφωνα των οποίων η χρηματική αξία είναι περίπου 4.000 ευρώ.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ειδήσεις σήμερα

Βουλή: Ομηρικός καυγάς Βούλτεψη με Τζανακόπουλο και Αναγνωστοπούλου

Μήνυμα του Ισραήλ στην Τουρκία: Πλήρης στήριξη στην Ελλάδα για την ΑΟΖ

«Κοκτέιλ» ναρκωτικών στο αίμα της 10χρονης Μαρκέλλας: Της έδωσαν ηρεμιστικά και κοκαΐνη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης