Επίθεση με βιτριόλι: Το προφίλ της 35χρονης - Η ερωτική αντιζηλία και ο ρόλος του Facebook

Επίθεση με βιτριόλι: Το προφίλ της 35χρονης - Η ερωτική αντιζηλία και ο ρόλος του Facebook

Ποια είναι η εντυπωσιακή 35χρονη (αριστερά) από το Παγκράτι που θεωρείται ως η βασική ύποπτη για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα (δεξιά) - Ολα ξεκίνησαν σε ένα γάμο πριν από περίπου έναν χρόνο

vitrioli-kallithea-ypopti-thima-arthro
Με αμείωτο ενδιαφέρον, η πλευρά της 34χρονης Ιωάννας παρακολουθεί τις ραγδαίες εξελίξεις πίσω από την προσαγωγή της 35χρονης γυναίκας από το Παγκράτι που, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, θεωρείται ως η βασική ύποπτη για την επίθεση με βιτριόλι στις 20 Μαΐου στην Καλλιθέα.

Untitled-1


Ποια είναι η 35χρονη και γιατί είναι η βασική ύποπτη για την επίθεση

Η 35χρονη είναι ιδιωτική υπάλληλος σε δικηγορική εταιρεία που συνεργαζόταν με το ασφαλιστικό πρακτορείο στο οποίο εργαζόταν η Ιωάννα και, κατά πληροφορίες, είχε ερωτική αντιζηλία με την 34χρονη, την οποία κατηγορούσε ότι μπήκε εμπόδιο ανάμεσα σε εκείνη και τον σύντροφό της. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν από έναν γάμο στην Αιτωλοακαρνανία που είχαν πάει τόσο η 35χρονη με τον σύντροφό της όσο και η Ιωάννα. Αυτό είχε συμβεί  πριν από περίπου έναν χρόνο. Μετά τον γάμο, το θύμα δέχθηκε αίτημα φιλίας από τον σύντροφο της προσαχθείσας. Αυτό ενόχλησε πολύ την 35χρονη που άρχισε να καλεί την Ιωάννα και να την κατηγορεί. 

Πρόκειται για μία εντυπωσιακή γυναίκα, η οποία, όμως, όπως λέγεται, δεν άντεξε το γεγονός ότι ο άνθρωπος που ήταν ερωτευμένη ενδεχομένως να έτρεφε συναισθήματα για την 34χρονη Ιωάννα.

Κλείσιμο
Η εν λόγω γυναίκα δεν ανήκε στην ομάδα των 5 βασικών υπόπτων αλλά στην ομάδα των 20 υπόπτων που είχε αρχικά συγκροτήσει η ομάδα των αστυνομικών που χειρίζεται την υπόθεση.

Στην 35χρονη οδηγήθηκαν από το γεγονός ότι το κινητό της τηλέφωνο φάνηκε να καταγράφεται από κυψέλες εταιρειών κινητής τηλεφωνίας στα σημεία στα οποία έχουν καταλήξει οι αστυνομικοί ότι κινήθηκε η μαυροντυμένη γυναίκα.

Ένοικοι της πολυκατοικίας στην οποία έμενε η 35χρονη με τον αδερφό της μίλησαν στο protothema.gr και είπαν ότι «το τελευταίο διάστημα δεν είχε αλλάξει η συμπεριφορά της». «Δεν είχε απασχολήσει, δεν είχε δώσει δικαιώματα με τον αδερφό της, μας είχε πει ότι δούλευε σε συμβολαιογραφείο». «Ήταν πολύ περιποιημένη αλλά το τελευταίο διάστημα ήταν με φόρμες» είπε άλλη ένοικος.

Δηλώσεις κατοίκων στο Παγκράτι για την ύποπτη 35χρονη


Δηλώσεις κατοίκων στο Παγκράτι για την ύποπτη 35χρονη


Δηλώσεις κατοίκων στο Παγκράτι για την ύποπτη 35χρονη



Ειδήσεις σήμερα:

Επίθεση με βιτριόλι: Ψάχνουν και το σπίτι της 35χρονης ύποπτης

Ξέσπασε ο πατέρας της Χριστιάνας Μπέτα: Θα μηνυθούν όσοι έγραψαν ψευδείς ειδήσεις

Πρώτο κρούσμα κορωνοϊού εδώ και σχεδόν δύο μήνες εντοπίστηκε στο Πεκίνο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης