ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Απίστευτη ηλεκτρονική κομπίνα με συναλλαγές 43.000 ευρώ!

Απίστευτη ηλεκτρονική κομπίνα με συναλλαγές 43.000 ευρώ!

Ένα μήνυμα που φαινόταν να έχει σταλεί από αυτοματοποιημένο τραπεζικό σύστημα ήταν η «παγίδα» στην οποία έπεσε ένας άνδρας από το Μεσολόγγι

apati
Τα μάτια τους δεκατέσσερα πρέπει να έχουν οι πολίτες, όταν λαμβάνουν ειδοποιήσεις με τα λογότυπα τραπεζών, καθώς δεν αποκλείεται να προέρχονται από απατεώνες. Κάπως έτσι την έπαθε ένας άνδρας από το Μεσολόγγι, που δέχθηκε ένα SMS στο κινητό του.

Ο άτυχος άνδρας δεν υποψιάστηκε το παραμικρό την περασμένη Δευτέρα, όταν έλαβε το μήνυμα που φαινόταν να έχει σταλεί από αυτοματοποιημένο τραπεζικό σύστημα και του ζητούσε να κάνει επικαιροποίηση των στοιχείων του σε ηλεκτρονική εφαρμογή. Άθελά του, παραχώρησε σε άγνωστους απατεώνες όλα τα προσωπικά του δεδομένα!

Το αποτέλεσμα ήταν να διαπιστώσει έκπληκτος ότι από την Τρίτη ως και την Πέμπτη, άγνωστος πραγματοποίησε 20 ηλεκτρονικές συναλλαγές από τον λογαριασμό του, χρεώνοντάς τον με το υπέρογκο ποσό των 43.166 ευρώ! Το θύμα ζήτησε βοήθεια από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας Μεσολογγίου, οι οποίοι διενεργούν έρευνες για να εντοπίσουν τον δράστη και σχημάτισαν δικογραφία για απάτη σε βάρος άγνωστου.


Ειδήσεις σήμερα:


Πένθος στην Ηλεία: Πέθανε η 27χρονη που είχε πέσει σε κώμα αφού γέννησε

Δένδιας: Ο,τι κάνει η Τουρκία, θα της γυρίσει μπούμερανγκ

Η Ινδία πήρε από την Ιταλία την 6η θέση στον κόσμο σε αριθμό κρουσμάτων κορωνοϊού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης