Χαλκιδική: Σε μπουκάλια με νερό είχαν βάλει για να βλαστήσουν 1.500 σπόρους κάνναβης!

Χαλκιδική: Σε μπουκάλια με νερό είχαν βάλει για να βλαστήσουν 1.500 σπόρους κάνναβης!

Στόχος της σπείρας ήταν να «πλημμυρίσει» με χασισόδεντρα μια δασική έκταση σε περιοχή του νομού

Xalkidiki-xasisofyteia-sporoi-opla
Δεν έχει προηγούμενο το κόλπο που σκαρφίστηκαν τα τέσσερα μέλη μιας σπείρας για να πλημμυρίσουν με χασισόδεντρα μια δασική έκταση σε περιοχή της Χαλκιδικής, καθώς τα καλλιεργούσαν μέσα σε… πλαστικά μπουκάλια με νερό μέσα σε μια αγροικία που είχαν νοικιάσει με σκοπό να τα μεταφυτεύσουν στο δάσος!

Όμως, δεν πρόλαβαν γιατί οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πολυγύρου έμαθαν τα σχέδιά τους και έκαναν έρευνα στην αγροικία όπου τους συνέλαβαν και βρήκαν τα πλαστικά μπουκάλια μέσα στα οποία είχε βλαστήσει το μεγαλύτερο μέρος από τους 1.500 σπόρους κάνναβης που καλλιεργούσαν! Επιπλέον, κατέσχεσαν 25,8 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και διάφορα εργαλεία και εξοπλισμό.

Στην κατοχή ενός από τους δράστες και στο όχημά του, βρέθηκαν ένα πιστόλι με οκτώ φυσίγγια στον γεμιστήρα που εστάλη για βαλλιστική εξέταση, άλλα τέσσερα φυσίγγια, 700 σπόροι κάνναβης, 50 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 3,08 γραμμάρια κοκαΐνης, ενώ κατασχέθηκαν και 1.675 ευρώ.

Αλλά και σε άλλα σπίτια που χρησιμοποιούσαν οι συλληφθέντες, κατασχέθηκαν 15,2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, έξι γραμμάρια κοκαΐνης, μια συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης tazer, ένα πτυσσόμενο μεταλλικό κλομπ, μια σιδερογροθιά, ένα μικρό μαχαίρι, χειροπέδες, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και δυο μεταλλικοί τρίφτες. Οι τέσσερις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής, ο οποίος άσκησε σε βάρος τους δίωξη για σύσταση συμμορίας, καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών.



Ειδήσεις σήμερα: 

Άχρηστη κι αναποτελεσματική η καραντίνα στη Βρετανία, λέει ο επικεφαλής της Ryanair

Βασίλης Τσεκούρας: Η επέμβαση που στάθηκε σωτήρια για τη ζωή του -Τι λέει ο γιατρός του στο protothema.gr

Σπείρα στο Μεξικό έκανε ληστεία $460.000 σε τράπεζα με βόμβα στην... διευθύντρια - Δείτε φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης