ΠΟΕΔΗΝ: Συγκέντρωση στο «Σωτηρία»

«Κομφούζιο» προκλήθηκε στη λεωφόρο Μεσογείων στο ύψος του νοσκομείου «Σωτηρία» - Οδηγοί κατέβηκαν από τα οχήματά τους για να χειροκροτήσουν το νοσηλευτικό προσωπικό

poedin_1
Σε στάση εργασίας και συγκέντρωση στο νοσοκομείο «Σωτηρία» προχώρησε το πρωί της Πέμπτης η ΠΟΕΔΗΝ, με αποτέλεσμα να υπάρχει αυξημένη κίνηση στη λεωφόρο Μεσογείων στο ύψος του νοσοκομείου την ώρα της κινητοποίησης. 

Τα αυτοκίνητα ήταν ακινητοποιημένα, ωστόσο σύμφωνα με τον ANT1, οι οδηγοί αντί να αγανακτίσουν, προχώρησαν σε μία κίνηση ισχυρού συμβολισμού, κατεβαίνοντας από τα αμάξια τους και χειροκτροτώντας το νοσηλευτικό προσωπικό. 
kinisi_mesogeion

«Η τακτική των κυβερνήσεων τα τελευταία χρόνια είναι να μην προσλαμβάνουν μόνιμο προσωπικό στα νοσοκομεία και να καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες με έκτακτο προσωπικό», αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ στην ανακοίνωσή της για τη σημερινή στάση εργασίας, σημειώνοντας ότι «σήμερα στα Δημόσια Νοσοκομεία υπηρετούν χιλιάδες έκτακτοι υπάλληλοι με ανανεώσιμες συμβάσεις πάνω από 3-4 χρόνια. Με την ανανέωση των συμβάσεων, η Πολιτεία αναγνωρίζει ότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες και το κενό τους σε περίπτωση απόλυσης είναι δυσαναπλήρωτο».

Η Ομοσπονδία, διεκδικεί τη μονιμοποίηση των εκτάκτων υπαλλήλων, αναφέροντας ότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.

Ειδήσεις σήμερα:

Ανήλικος μαχαίρωσε 26χρονο για ασήμαντο λόγο στην Καβάλα

Σύψας: Αν τα κρούσματα αυξηθούν πολύ μπορεί να σταματήσει ο Τουρισμός

Συναγερμός για τα συνεχή κρούσματα κορωνοϊού στην Ξάνθη: Ξεκινούν εκατοντάδες μοριακοί έλεγχοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης