Μη χάσετε το ΘΕΜΑ που κυκλοφορεί

Μη χάσετε το ΘΕΜΑ που κυκλοφορεί

Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν το "Θέμα" με τις προσφορές (4,25€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

xrwma_sk
Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν το "Θέμα" με τις προσφορές (4,25€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :


1. Την εφημερίδα

2. Τον δεύτερο τόμο της αποκαλυπτικής βιογραφίας «Ντόναλντ Τραμπ - Ένας αριβίστας πρόεδρος» των Philip Rucker και Carol Leonnig.

SYNOLO-BOOK


Γραμμένο από δύο ερευνητές δημοσιογράφους βραβευμένους με Πούλιτζερ, το απόλυτο βιβλίο για τον πιο αιρετικό πρόεδρο στην ιστορία των ΗΠΑ, έγινε αμέσως Νο.1 μπεστ-σέλερ. Εκθέτοντας «άπλυτα» που προκάλεσαν εκρήξεις οργής στον Λευκό Οίκο.

Το μεγάλο και επί της ουσίας ασυναγώνιστο πλεονέκτημα των Philip Rucker και Carol Leonnig έναντι οποιουδήποτε άλλου αποπειράθηκε ποτέ να συγγράψει τη βιογραφία του Ντόναλντ Τραμπ, είναι ότι οι συγκεκριμένοι είχαν πρόσβαση σε πληροφορίες που κανείς άλλος δεν είχε. Και επιπλέον οι Rucker και Leonnig ήξεραν πώς να τις αξιοποιήσουν. Βραβευμένοι και οι δύο με Πούλιτζερ δεν είχαν να φοβηθούν κανέναν, ούτε καν τον ίδιο τον Τραμπ. Παρά την ισχύ και την επιρροή του που είχε ως πρόεδρος των ΗΠΑ, παρά τη δύναμη που ούτως ή άλλως είχε ως δισεκατομμυριούχος, στο συγκεκριμένο βιβλίο ο Ντόναλντ Τραμπ παρουσιάζεται απογυμνωμένος από κάθε καλλωπιστικό στοιχείο. Εξού και η βιογραφία των Rucker και Leonnig επαινέθηκε για την τόλμη να εκθέσει τον Τραμπ όπως πραγματικά είναι -δηλαδή σας «ένας αριβίστας πρόεδρος» όπως σημειώνεται στον υπότιτλο του έργου.

Οι συγγραφείς απέσπασαν αποκλειστικές πληροφορίες από ανώτατους αξιωματούχους της αμερικανικής κυβέρνησης, οι οποίοι μιλούν για πρώτη φορά δημόσια χωρίς φόβο ή πάθος για όσα είδαν και έζησαν στον Λευκό Οίκο επί Τραμπ. Ο αλλοπρόσαλλος και εκρηκτικός χαρακτήρας του, οι κρίσεις μεγαλείου αλλά και οι στιγμές όπου ο Ντόναλντ Τραμπ επέδειξε θάρρος και πείσμα, με αντικειμενικότητα και απολύτως νηφάλια, εκτίθενται στο φως για χάρη του αναγνώστη.

Μη χάσετε εκτάκτως το Σάββατο με το Πρώτο ΘΕΜΑ τον δεύτερο τόμο της συγκλονιστικής βιογραφίας «Ντόναλντ Τραμπ - Ένας αριβίστας πρόεδρος» των Philip Rucker και Carol Leonnig.

3. Το Car, το καλύτερο και πιο πλούσιο περιοδικό αυτοκινήτου γλυκά

SYNOLO-CAR
Κλείσιμο


Αυτό είναι το CAR, το καλύτερο περιοδικό αυτοκινήτου στον κόσμο…

… που είναι στην κορυφή και της Ελληνικής αγοράς,
… που οδηγεί τις εξελίξεις στο αυτοκίνητο,
… που διαβάζεται από εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσμο,
… που δοκιμάζει, συγκρίνει αναλύει και σας παρουσιάζει χωρίς φόβο και με άποψη,
… που σας ενημερώνει για ό,τι πρέπει να ξέρετε για το αυτοκίνητο με την ανεπηρέαστη γνώμη του, τη βαθιά αυτοκινητιστική του κουλτούρα και τις μεγαλύτερες ελληνικές και ξένες υπογραφές.

Το CAR βάζει στο επίκεντρο τον αναγνώστη. Μιλάει εκ μέρους του…
Γιατί το CAR μπορεί!

Διαβάστε στο CAR που έρχεται εκτάκτως το Σάββατο 6 Ιουνίου με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ:

Cover Story
3_2

Restart. Η νέα Mercedes-Benz GLA είναι ένα τελείως διαφορετικό αυτοκίνητο. Με αισθητική SUV, περισσότερους χώρους και πρακτικότητα και τούρμπο βενζινοκινητήρα 1.33 lt με 163 PS στη βασική έκδοση, η GLA 200 διεκδικεί με αξιώσεις την πρωτοκαθεδρία στην πολύ απαιτητική κατηγορία των μικρομεσαίων premium SUV.

Το τρένο της μεγάλης φυγής
1

Δοκιμάζουμε στην Ελλάδα το νέο Audi RS 6 Avant, ένα επιβλητικό στέισον με διτούρμπινο V8 κινητήρα, 600 PS και 0-100 km/h σε 3,6”. Αν το δείτε στον δρόμο και δεν οδηγείτε supercar, κάντε στην άκρη. Οτιδήποτε άλλο είναι μάταιο…

Ο εκδημοκρατισμός του ηλεκτρισμού
Το Peugeot e-208 είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της γαλλικής εταιρείας και εσκεμμένα δεν διαφέρει σχεδόν σε τίποτε από ένα συμβατικό μοντέλο πέρα από την απόλυτη σιγή στη λειτουργία του και την άμεση επιτάχυνση του ηλεκτροκινητήρα. Αν είναι έτσι όλα τα αυτοκίνητα πόλης του μέλλοντος, καθόλου δεν θα μας χαλάσει.

Δυναστεία
4

Στρίβουμε στην πίστα με πέντε εμβληματικές Porsche. Από την πρώτη 911 μέχρι την ηλεκτρική Taycan, η εταιρεία από το Τσουφενχάουζεν έχει διανύσει τεράστια απόσταση και αποδεικνύει ότι δεν θεωρείται άδικα μία από τις κορυφαίες κατασκευάστριες sportscars αλλά και αγωνιστικών.

Επανενθρόνιση;
Το Volkswagen Golf Mk8 διεκδικεί εκ νέου τον τίτλο του καλύτερου μικρομεσαίου χάτσμπακ της κατηγορίας, αλλά στον δρόμο προς την κορυφή θα πρέπει να αντιμετωπίσει πολλούς αξιόλογους αντιπάλους. Πρώτος γύρος με το φιλόδοξο και ικανό Renault Megane. Ποιος θα αναδειχτεί νικητής;
2

Ακόμα οδηγούμε:
Νέο Renault CAPTUR
Νέο SEAT Leon
Audi RS Q8
Mercedes-AMG CLA 35
Honda Civic F/L

200 σελίδες ΓΕΜΑΤΕΣ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ εκτάκτως το Σάββατο μόνο με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ!

CAR! Με τις πιο έγκυρες ελληνικές και ξένες υπογραφές!

4. To GALA, το κορυφαίο περιοδικό των διασήμων.
και με την έκδοση των 2,00€

SYNOLO-gALA


Διαβάστε στο Gala που κυκλοφορεί εκτάκτως το Σάββατο με το ΘΕΜΑ :

Αποκλειστικό
Μπιάνκα Μπάλτι
BIANKA

Η τέλεια ομορφιά.
Το κορμί της είναι η αποθέωση του μεσογειακού αισθησιασμού και έχει λατρευτεί από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές και φωτογράφους του κόσμου.

Κώστας Πουλόπουλος
POULOPOULOS

Σχεδιάζοντας ουρανοξύστες στη Σεούλ.
Όταν όλοι οι δρόμοι οδηγούσαν σε Ιταλία και Λονδίνο εκείνος κυνήγησε μια υποτροφία στην Ιαπωνία. Σήμερα το αρχιτεκτονικό του γραφείο αναλαμβάνει εντυπωσιακά διεθνή projects.

Τζώρτζης Βαφειάδης
VAFEIADIS

«Φέτος τα σούπερ γιοτ δεν θα πάνε διακοπές».
Ο top designer σκαφών εξηγεί πώς ο κορονοϊός αλλάζει άρδην τα σχέδια για τους λάτρεις της πλωτής πολυτέλειας.

Φαίη Μαυραγάνη
MAVRAGANI

Η κυρίαρχος του Σαββατοκύριακου.
Η έμπειρη δημοσιογράφος θέλει να βρίσκεται πάντα εκεί όπου συμβαίνουν τα πράγματα. Και το καταφέρνει με απόλυτη ακρίβεια.

Διαβάστε ακόμα:

Island
ISLAND

Αξέχαστες νύχτες στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Τζόαν Κόλινς
COLLINS

Αλέξις για πάντα.

Μόδα & Ομορφιά
FASHION

Επιλέγουμε ξεχωριστά σύνολα για την πόλη & ακολουθούμε τους κανόνες του φωτεινού μακιγιάζ.

Εκτάκτως το Σάββατο μόνο στο Gala με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ!

To Gala είναι ένας εμβληματικός τίτλος με διεθνή ακτινοβολία, που ήδη κυκλοφορεί σε πέντε χώρες του κόσμου. Παράγει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, συνεργάζεται με διεθνείς φωτογράφους και καταξιωμένους δημοσιογράφους ενώ δημιουργεί παγκόσμιες αποκλειστικότητες με ρεκόρ αναδημοσιεύσεων στα social media.

Το Gala είναι ένα περιοδικό που έχει ταυτιστεί με την αισθητική αρτιότητα, την αξιοπιστία και το αυθεντικό στυλ, στοιχεία που το κάνουν να διαφέρει.

Το Gala, η πιο πολυτελής έκδοση που έγινε ποτέ, κυκλοφορεί τόσο με την απλή έκδοση της εφημερίδας (2,00€) όσο και με την έκδοση με τις προσφορές (4,25€) και αποτελεί το κεντρικό ένθετό της εφημερίδας, που απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες αναγνώστες.


Εκτάκτως αυτό το Σάββατο το Πρώτο Θέμα και το ekiosky’s.gr σας κάνουν δώρο 1 φιάλη κρασί Ερυθρός Πολυποικιλιακός Οίνος Χατζημιχάλη!


Εκτάκτως το Σάββατο, το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και το ekiosky’s.gr σας κάνουν ΔΩΡΟ 1 φιάλη κρασί Ερυθρός Πολυποικιλιακός Οίνος Χατζημιχάλη, με οποιαδήποτε ηλεκτρονική παραγγελία άνω των 3€ στο eKiosky’s.gr.

Η προσφορά ισχύει μόνο για τις περιοχές που εξυπηρετούνται από το ekiosky’s.gr. Δείτε αναλυτικά τις περιοχές στο https://www.ekioskys.gr/page/opening.

Αναλυτικά, στο Πρώτο Θέμα που κυκλοφορεί εκτάκτως το Σάββατο –τόσο στην ακριβή έκδοση των 4,25€ όσο και στη φθηνή έκδοση των 2€- θα υπάρχει ένα κουπόνι, πάνω στο οποίο θα αναγράφεται ένας κωδικός.
Εσείς πολύ απλά μπείτε στο www.ekioskys.gr, κάνετε ηλεκτρονικά την παραγγελία σας, ελάχιστης αξίας 3€ και στην οθόνη επιβεβαίωσης παραγγελίας του ekiosky’s.gr εισάγετε τον κωδικό στο πεδίο «ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΜΟΥ». Πατήστε το κουμπί «ΠΡΟΣΘΗΚΗ» και δείτε ότι στο καλάθι σας θα εμφανιστεί μία φιάλη κρασί Ερυθρός Πολυποικιλιακός Οίνος Χατζημιχάλη με μηδενική χρέωση.
Μαζί με την παραγγελία σας θα παραλάβετε από το ekiosky’s.gr εντελώς δωρεάν μία φιάλη κρασί Ερυθρός Πολυποικιλιακός Οίνος Χατζημιχάλη.

Η εξαργύρωση του κωδικού μπορεί να γίνει από το Σάββατο 6/6 μέχρι και την Παρασκευή 12/6/2020.

Όροι – προϋποθέσεις εξαργύρωσης κουπονιού :

  • Η προσφορά αφορά χρήστες που είναι ήδη εγγεγραμμένοι ή θα εγγραφούν ως νέα μέλη στο ekiosky’s.gr και αφορά σε μία φιάλη Ερυθρός Πολυποικιλιακός Οίνος Χατζημιχάλη.
  • Το κουπόνι με τον κωδικό θα βρίσκεται σε εσωτερική σελίδα της εφημερίδας, που κυκλοφορεί εκτάκτως το Σάββατο 6/6 και στις δύο εκδόσεις της (4,25€ και 2€) και ισχύει μόνο στις περιοχές του νομού Αττικής που εξυπηρετούνται από το ekiosky’s.gr. Δείτε εδώ τις περιοχές εξυπηρέτησης : https://www.ekioskys.gr/page/opening.
  • Ο κωδικός κουπονιού μπορεί να εξαργυρωθεί μόνο μια φορά ανά εγγεγραμμένο χρήστη αποκλειστικά στην πλατφόρμα www.ekioskys.gr από τις 6/6 έως τις 12/6/2020, με οποιαδήποτε ηλεκτρονική παραγγελία ελάχιστης αξίας 3€ (εξαιρούνται τα καπνικά προϊόντα).
  • Η ενέργεια δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλη προσφορά ή κουπόνι, δεν ανταλλάσσεται μερικά ή ολικά με χρήματα και ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των διαθέσιμων αποθεμάτων.
  • Η ενέργεια αφορά καταναλωτές άνω των 18 ετών. ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.


Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν την απλή έκδοση του ΘΕΜΑτος (2€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

1. Την εφημερίδα.

2. To GALA, το κορυφαίο περιοδικό των διασήμων.
και με την έκδοση των 2,00€

Διαβάστε στο Gala που κυκλοφορεί εκτάκτως το Σάββατο με το ΘΕΜΑ :
SYNOLO-gALA


Διαβάστε στο Gala που κυκλοφορεί εκτάκτως το Σάββατο με το ΘΕΜΑ : 

Αποκλειστικό 
Μπιάνκα Μπάλτι 
BIANKA

Η τέλεια ομορφιά.
Το κορμί της είναι η αποθέωση του μεσογειακού αισθησιασμού και έχει λατρευτεί από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές και φωτογράφους του κόσμου.

Κώστας Πουλόπουλος
POULOPOULOS

Σχεδιάζοντας ουρανοξύστες στη Σεούλ.
Όταν όλοι οι δρόμοι οδηγούσαν σε Ιταλία και Λονδίνο εκείνος κυνήγησε μια υποτροφία στην Ιαπωνία. Σήμερα το αρχιτεκτονικό του γραφείο αναλαμβάνει εντυπωσιακά διεθνή projects.

Τζώρτζης Βαφειάδης
VAFEIADIS

«Φέτος τα σούπερ γιοτ δεν θα πάνε διακοπές».
Ο top designer σκαφών εξηγεί πώς ο κορονοϊός αλλάζει άρδην τα σχέδια για τους λάτρεις της πλωτής πολυτέλειας.

Φαίη Μαυραγάνη
MAVRAGANI

Η κυρίαρχος του Σαββατοκύριακου.
Η έμπειρη δημοσιογράφος θέλει να βρίσκεται πάντα εκεί όπου συμβαίνουν τα πράγματα. Και το καταφέρνει με απόλυτη ακρίβεια. 

Διαβάστε ακόμα:

Island
ISLAND

Αξέχαστες νύχτες στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Τζόαν Κόλινς
COLLINS

Αλέξις για πάντα.

Μόδα & Ομορφιά
FASHION

Επιλέγουμε ξεχωριστά σύνολα για την πόλη & ακολουθούμε τους κανόνες του φωτεινού μακιγιάζ.
Εκτάκτως το Σάββατο μόνο στο Gala με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ!

To Gala είναι ένας εμβληματικός τίτλος με διεθνή ακτινοβολία, που ήδη κυκλοφορεί σε πέντε χώρες του κόσμου. Παράγει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, συνεργάζεται με διεθνείς φωτογράφους και καταξιωμένους δημοσιογράφους ενώ δημιουργεί παγκόσμιες αποκλειστικότητες με ρεκόρ αναδημοσιεύσεων στα social media.

Το Gala είναι ένα περιοδικό που έχει ταυτιστεί με την αισθητική αρτιότητα, την αξιοπιστία και το αυθεντικό στυλ, στοιχεία που το κάνουν να διαφέρει.

Το Gala, η πιο πολυτελής έκδοση που έγινε ποτέ, κυκλοφορεί τόσο με την απλή έκδοση της εφημερίδας (2,00€) όσο και με την έκδοση με τις προσφορές (4,25€) και αποτελεί το κεντρικό ένθετό της εφημερίδας, που απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες αναγνώστες.


3. Το εβδομαδιαίο περιοδικό «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ», με 32 σελίδες με πρωτότυπα και αδημοσίευτα σταυρόλεξα και sudoku.

Εκτάκτως το Σάββατο με το ΘΕΜΑ -στην απλή έκδοση των 2 ευρώ- ένα περιοδικό 32 σελίδων για τον ελεύθερό σας χρόνο.
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ, ένα περιοδικό με πρωτότυπα και αδημοσίευτα ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΑ και SUDOKU έξυπνα, εύκολα, μέτρια, δύσκολα, πολύ δύσκολα, κανονικά, σκανδιναβικά, αμερικανικά, τριφασικά, από τους καλύτερους επαγγελματίες δημιουργούς, για να γυμνάζετε το μυαλό σας.


Εκτάκτως αυτό το Σάββατο το Πρώτο Θέμα και το ekiosky’s.gr σας κάνουν δώρο 1 φιάλη κρασί Ερυθρός Πολυποικιλιακός Οίνος Χατζημιχάλη!

Εκτάκτως το Σάββατο, το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και το ekiosky’s.gr σας κάνουν ΔΩΡΟ 1 φιάλη κρασί Ερυθρός Πολυποικιλιακός Οίνος Χατζημιχάλη, με οποιαδήποτε ηλεκτρονική παραγγελία άνω των 3€ στο eKiosky’s.gr.

Η προσφορά ισχύει μόνο για τις περιοχές που εξυπηρετούνται από το ekiosky’s.gr. Δείτε αναλυτικά τις περιοχές στο https://www.ekioskys.gr/page/opening.

Αναλυτικά, στο Πρώτο Θέμα που κυκλοφορεί εκτάκτως το Σάββατο –τόσο στην ακριβή έκδοση των 4,25€ όσο και στη φθηνή έκδοση των 2€- θα υπάρχει ένα κουπόνι, πάνω στο οποίο θα αναγράφεται ένας κωδικός.
Εσείς πολύ απλά μπείτε στο www.ekioskys.gr, κάνετε ηλεκτρονικά την παραγγελία σας, ελάχιστης αξίας 3€ και στην οθόνη επιβεβαίωσης παραγγελίας του ekiosky’s.gr εισάγετε τον κωδικό στο πεδίο «ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΜΟΥ». Πατήστε το κουμπί «ΠΡΟΣΘΗΚΗ» και δείτε ότι στο καλάθι σας θα εμφανιστεί μία φιάλη κρασί Ερυθρός Πολυποικιλιακός Οίνος Χατζημιχάλη με μηδενική χρέωση.
Μαζί με την παραγγελία σας θα παραλάβετε από το ekiosky’s.gr εντελώς δωρεάν μία φιάλη κρασί Ερυθρός Πολυποικιλιακός Οίνος Χατζημιχάλη.

Η εξαργύρωση του κωδικού μπορεί να γίνει από το Σάββατο 6/6 μέχρι και την Παρασκευή 12/6/2020.

Όροι – προϋποθέσεις εξαργύρωσης κουπονιού :

  • Η προσφορά αφορά χρήστες που είναι ήδη εγγεγραμμένοι ή θα εγγραφούν ως νέα μέλη στο ekiosky’s.gr και αφορά σε μία φιάλη Ερυθρός Πολυποικιλιακός Οίνος Χατζημιχάλη.
  • Το κουπόνι με τον κωδικό θα βρίσκεται σε εσωτερική σελίδα της εφημερίδας, που κυκλοφορεί εκτάκτως το Σάββατο 6/6 και στις δύο εκδόσεις της (4,25€ και 2€) και ισχύει μόνο στις περιοχές του νομού Αττικής που εξυπηρετούνται από το ekiosky’s.gr. Δείτε εδώ τις περιοχές εξυπηρέτησης : https://www.ekioskys.gr/page/opening.
  • Ο κωδικός κουπονιού μπορεί να εξαργυρωθεί μόνο μια φορά ανά εγγεγραμμένο χρήστη αποκλειστικά στην πλατφόρμα www.ekioskys.gr από τις 6/6 έως τις 12/6/2020, με οποιαδήποτε ηλεκτρονική παραγγελία ελάχιστης αξίας 3€ (εξαιρούνται τα καπνικά προϊόντα).
  • Η ενέργεια δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλη προσφορά ή κουπόνι, δεν ανταλλάσσεται μερικά ή ολικά με χρήματα και ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των διαθέσιμων αποθεμάτων.
  • Η ενέργεια αφορά καταναλωτές άνω των 18 ετών. ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης