Τραγωδία στην Κόρινθο: Μας σκότωσαν το παιδί σε επέμβαση ρουτίνας, λέει ο πατριός της 23χρονης

Τραγωδία στην Κόρινθο: Μας σκότωσαν το παιδί σε επέμβαση ρουτίνας, λέει ο πατριός της 23χρονης

«Οι πόνοι δεν σταματούσαν και το παιδί έκανε εμετούς σε όλη τη διάρκεια της νύχτας ώσπου εξαντλήθηκε» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πατριός της άτυχης κοπέλας, Νίκος Ελένης, ο οποίος μίλησε στο protothema.gr για την τραγική κατάληξη που είχε η 23χρονη Αλεξάνδρα

korinthos_2
Συγκλονίζει ο πατριός της άτυχης 23χρονης Αλεξάνδρας, ο οποίος μίλησε για το ασύλληπτο δράμα της νεαρής γυναίκας που πέθανε από επέμβαση ρουτίνας. Όπως αναφέρει ο Νίκος Ελένης, στο protothema.gr, η Αλεξάνδρα είχε έντονους πόνους, ενώ η μητέρα της πήρε τηλέφωνο τον γιατρό, ο οποίος της είπε ότι οι πόνοι είναι φυσιολογικοί και ότι θα περάσουν με ένα παυσίπονο. Ωστόσο, οι πόνοι δεν σταματούσαν και η νεαρή γυναίκα έκανε εμετούς.

«Δυστυχώς το χάσαμε το παιδί μας από μια επέμβαση ρουτίνας. Πήγε να κάνει μια γυναικολογική επέμβαση και μας το σκότωσε το παιδί. Εκείνη την ημέρα είχε πάει μαζί με τη μητέρα της κι όταν τελείωσε η επέμβαση και επέστεψαν στο σπίτι, η Αλεξάνδρα είχε έντονους πόνους. Πήρε τηλέφωνο το γιατρό η μητέρα της και της είπε ότι οι πόνοι είναι φυσιολογικοί κι ότι θα περάσουν με ένα παυσίπονο. Οι πόνοι δεν σταματούσαν και το παιδί έκανε εμετούς. Αυτό συνεχίστηκε σε όλη τη διάρκεια της νύχτας ώσπου το παιδί εξαντλήθηκε. Την επόμενη μέρα το πρωί, μας είπε ο γιατρός να πάμε στην κλινική αλλά η Αλεξάνδρα ήταν τόσο εξαντλημένη που μας έστειλαν ασθενοφόρο στο σπίτι», είπε χαρακτηριστικά ο πατριός.

«Όταν ο γιατρός αντιλήφθηκε τη ζημιά που είχε κάνει άρχισε να παίρνει τηλέφωνο καρδιολόγους, νευρολόγους και μας έλεγε να μην ανησυχούμε. Μετά από λίγο, μας είπε ότι το παιδί πρέπει να μεταφερθεί επειγόντως σε μεγάλο νοσοκομείο της Αθήνας όπου κι έτσι έγινε. Το παιδί παρέμεινε στο νοσοκομείο Γεννηματά μέχρι και χτες που έχασε τη μάχη με τη ζωή . Οι γιατροί στην Αθήνα έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες να την κρατήσουν στη ζωή, ήταν σε κώμα κι όπως μας είπαν οι γιατροί την Αλεξάνδρα την παρέλαβαν νεκρή. Ήταν διασωληνωμένη όλο αυτό το διάστημα, ήταν σε καταστολή γιατί είχε πάθει σηψαιμικό σοκ» προσέθεσε ο πατριός της 23χρονης.

«Ήταν ένα δραστήριο παιδί, σπούδαζε λογιστικά στην Πρέβεζα και ήταν στο τρίτο έτος των σπουδών της. Στις 18 Ιουνίου θα γιορτάζαμε τα 23α γενέθλιά της αλλά δυστυχώς τη χάσαμε τόσο άδικα» επεσήμανε, ακόμη, ο ο πατριός.

Ειδήσεις σήμερα

Άνοιγμα συνόρων για τουρισμό στην Ελλάδα ζητούν Βρετανία και Ιταλία

Προανακριτική Novartis: Νέα έγγραφα-«φωτιά» στη Βουλή από τον εισαγγελέα Αγγελή

Θεαματική σύλληψη μελών εγκληματικής οργάνωσης αλλοδαπών για ληστείες, κλοπές και ναρκωτικά - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης