Διακινητές κοκαΐνης συνελήφθησαν σε Κόρινθο και Βόλο

Διακινητές κοκαΐνης συνελήφθησαν σε Κόρινθο και Βόλο

Στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών και χρήματα

Korinthos-kokaini
Μια αρκετά μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης συνολικού βάρους 54,3 γραμμαρίων κατέσχεσαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κορίνθου στην κατοχή ενός 53χρονου Έλληνα τον οποίο εντόπισαν στο Λουτράκι και του πέρασαν χειροπέδες. Εκείνος τους οδήγησε στον προμηθευτή του, έναν 57χρονο αλλοδαπό που εντοπίστηκε λίγο αργότερα στη νέα εθνική οδό Αθηνών- Κορίνθου.

Ο 57χρονος συνελήφθη με οργανωμένη επιχείρηση και στην κατοχή του βρέθηκαν τρία κινητά και 2.950 ευρώ, ενώ κατασχέθηκε και το όχημα που οδηγούσε. Σε έρευνα που ακολούθησε στην κατοικία του 53χρονου στο Λουτράκι, κατασχέθηκαν άλλες δύο μικροποσότητες κοκαΐνης, 200 ευρώ και ένα όχημα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου με κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Έξω από το σπίτι του στον Βόλο ακινητοποίησαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών ένα νεαρό και του έκαναν σωματική έρευνα, κατά την οποία βρήκαν πάνω του δύο συσκευασίες με κοκαΐνη βάρους 1,4 γραμμαρίου και άλλη μια με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 4,19 γραμμαρίων. Έπειτα, ερεύνησαν το σπίτι του όπου κατέσχεσαν άλλες τρεις συσκευασίες με κοκαΐνη βάρους 12,6 γραμμαρίου, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 136,81 γραμμαρίων, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές και μετρητά ύψους 1.765 ευρώ που προέρχονταν από την πώληση των ναρκωτικών.

Ειδήσεις σήμερα: 

Με πρωτότυπο σύστημα καλλιεργούσε χασισόδεντρα στη Χίο

Κατέληξε 78χρονος από κορωνοϊό στο «Αττικόν» - 174 οι νεκροί στη χώρα μας

Μετά από 11 μήνες βρήκαν τον χασισοκαλλιεργητή στο Ηράκλειο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης