Αυτή την Κυριακή, ο πρώτος τόμος της αποκαλυπτικής βιογραφίας «Ντόναλντ Τραμπ - Ένας αριβίστας πρόεδρος» των Philip Rucker και Carol Leonnig είναι στο ΘΕΜΑ

Αυτή την Κυριακή, ο πρώτος τόμος της αποκαλυπτικής βιογραφίας «Ντόναλντ Τραμπ - Ένας αριβίστας πρόεδρος» των Philip Rucker και Carol Leonnig είναι στο ΘΕΜΑ

Γραμμένο από δύο ερευνητές δημοσιογράφους βραβευμένους με Πούλιτζερ, το απόλυτο βιβλίο για τον πιο αιρετικό πρόεδρο στην ιστορία των ΗΠΑ, έγινε αμέσως Νο.1 μπεστ-σέλερ. Εκθέτοντας «άπλυτα» που προκάλεσαν εκρήξεις οργής στον Λευκό Οίκο.

XRWMAbook35423523
Το μεγάλο και επί της ουσίας ασυναγώνιστο πλεονέκτημα των Philip Rucker και Carol Leonnig έναντι οποιουδήποτε άλλου αποπειράθηκε ποτέ να συγγράψει τη βιογραφία του Ντόναλντ Τραμπ, είναι ότι οι συγκεκριμένοι είχαν πρόσβαση σε πληροφορίες που κανείς άλλος δεν είχε. Και επιπλέον οι Rucker και Leonnig ήξεραν πώς να τις αξιοποιήσουν. Βραβευμένοι και οι δύο με Πούλιτζερ δεν είχαν να φοβηθούν κανέναν, ούτε καν τον ίδιο τον Τραμπ.

Αυτή την Κυριακή η αποκαλυπτική βιογραφία «Ντόναλντ Τραμπ - Ένας αριβίστας πρόεδρος» είναι στο ΘΕΜΑ


Παρά την ισχύ και την επιρροή του που είχε ως πρόεδρος των ΗΠΑ, παρά τη δύναμη που ούτως ή άλλως είχε ως δισεκατομμυριούχος, στο συγκεκριμένο βιβλίο ο Ντόναλντ Τραμπ παρουσιάζεται απογυμνωμένος από κάθε καλλωπιστικό στοιχείο. Εξού και η βιογραφία των Rucker και Leonnig επαινέθηκε για την τόλμη να εκθέσει τον Τραμπ όπως πραγματικά είναι -δηλαδή σας «ένας αριβίστας πρόεδρος» όπως σημειώνεται στον υπότιτλο του έργου.

Οι συγγραφείς απέσπασαν αποκλειστικές πληροφορίες από ανώτατους αξιωματούχους της αμερικανικής κυβέρνησης, οι οποίοι μιλούν για πρώτη φορά δημόσια χωρίς φόβο ή πάθος για όσα είδαν και έζησαν στον Λευκό Οίκο επί Τραμπ. Ο αλλοπρόσαλλος και εκρηκτικός χαρακτήρας του, οι κρίσεις μεγαλείου αλλά και οι στιγμές όπου ο Ντόναλντ Τραμπ επέδειξε θάρρος και πείσμα, με αντικειμενικότητα και απολύτως νηφάλια, εκτίθενται στο φως για χάρη του αναγνώστη.

Μη χάσετε αυτή την Κυριακή μαζί με το Πρώτο ΘΕΜΑ τη συγκλονιστική βιογραφία «Ντόναλντ Τραμπ - Ένας αριβίστας πρόεδρος» των Philip Rucker και Carol Leonnig.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης