Δράμα: Εξαπάτησε νεαρή με τα αναδρομικά του πατέρα της

Δράμα: Εξαπάτησε νεαρή με τα αναδρομικά του πατέρα της

Η έρευνα που ξεκίνησε άμεσα από τους αστυνομικούς έδειξε ότι ο τραπεζικός λογαριασμός που κατατέθηκαν τα χρήματα ανήκει σε μια 21χρονη

anadromika
Θύμα απατεώνων που την έπεισαν ότι ο πατέρας της δικαιούται αναδρομική σύνταξη έπεσε μια Ελληνίδα στη Δράμα, η οποία δεν υποψιάστηκε το παραμικρό όταν της τηλεφώνησε ένας άγνωστος παριστάνοντας τον υπάλληλο τράπεζας.

Την Παρασκευή, ο δράστης κατάφερε να την πείσει ότι για να καταβληθεί η υποτιθέμενη αναδρομική σύνταξη στον πατέρα της, έπρεπε πρώτα να πλήρωνε κάποιες οφειλές ύψους 3.000 ευρώ. Η κοπέλα κατέθεσε τα χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό που της έδωσε, στη συνέχεια όμως πληροφορήθηκε από τον πατέρα της ότι δεν είχε οφειλές και υπέβαλε καταγγελία στην Ασφάλεια.

Η έρευνα που ξεκίνησε άμεσα από τους αστυνομικούς έδειξε ότι ο τραπεζικός λογαριασμός που κατατέθηκαν τα χρήματα ανήκει σε μια 21χρονη και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη, η οποία υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας. Οι έρευνες της Ασφάλειας συνεχίζονται για την ταυτοποίηση του συνεργού της νεαρής.

39χρονος εξαπάτησε τρεις γυναίκες στον Βόλο

Τρεις γυναίκες κατάφερε να εξαπατήσει στον Βόλο από την 1η Μαρτίου ως την περασμένη Τρίτη ένας 39χρονος που εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας Βόλου! Από κάθε μία από τις δυο πρώτες ηλικίας 60 και 65 χρόνων απέσπασε 150 ευρώ, ενώ μια 63χρονη κατέθεσε μήνυση σε βάρος του για απάτη και συκοφαντική δυσφήμιση. Ο δράστης δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και η δικογραφία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.

Ειδήσεις σήμερα:

Στο νοσοκομείο το «τέρας του Κάβου» - Ποια η κατάσταση της υγείας του

Μόρια: 18χρονος Αφγανός μαχαίρωσε ομοεθνή του - Νοσηλεύεται ο 21χρονος

Κρήτη: Ξυλοκοπούσε τη γυναίκα του οκτώ χρόνια - Ακόμα και όταν ήταν έγκυος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης