Επίθεση με βιτριόλι: Θα ακολουθήσουν κι άλλα χειρουργεία, λέει η χειρουργός της 34χρονης στο protothema

Επίθεση με βιτριόλι: Θα ακολουθήσουν κι άλλα χειρουργεία, λέει η χειρουργός της 34χρονης στο protothema

Δύσκολες ώρες περνά η οικογένεια της 34χρονης που νοσηλεύεται στο Θριάσιο: Η σύντομη κατάθεση στην αστυνομία από το δωμάτιό της  - Στο πλευρό της στο νοσοκομείο ο πατέρας της - Διαβάστε τις καταιγιστικές εξελίξεις 

kallithea-vitrioli534
Όσο περνούν οι ημέρες και η Ιωάννα που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι αισθάνεται καλύτερα, τοσο οι Αρχές θα βρίσκονται και πιο κοντά στον άνθρωπο εκείνο που την περασμένη Τετάρτη το πρωί της επιτέθηκε με καυστική χημική ουσία, προκαλώντας της ανεπανόρθωτες σωματικές βλάβες.

Σήμερα στο νοσοκομείο «Θριάσιο» η Ιωάννα είχε μια σύντομη συνάντηση με τους αστυνομικούς, χωρίς να δώσει κατάθεση με λεπτομέρειες, αλλά την επισκέφθηκε και ο δικηγόρος της μετά από δικό της τηλεφώνημα, μέσω της μητέρας της.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, η Ιωάννα έκανε κάποιες συνδυαστικές σκέψεις ότι η γυναίκα που της επιτέθηκε γνώριζε πολύ καλά το χώρο εργασίας της.

Η πληροφορία που του έδωσε δεν έχει ερωτικό στοιχείο, ενώ είπε οτι η γυναίκα που της επιτέθηκε δεν της μίλησε καθόλου και πετάχτηκε ξαφνικά από τη σκάλα του υπογείου.

Καλλιθέα - Βιτριόλι


Στο πλευρό της στο νοσοκομείο, βρίσκεται και ο πατέρας της.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Απόστολος Λύτρας μίλησε για τη σημερινή συνάντηση που είχε με την Ιωάννα ύστερα από τηλεφώνημα που του έκανε μέσα από το νοσοκομείο για να του αποκαλύψει τις νέες πληροφορίες.

Μάλιστα , στο τέλος της συνάντησης η Ιωάννα του ζήτησε να πάρει την φίλη της τηλέφωνο και να της μεταφέρει ότι είναι καλά και ότι θα τα καταφέρει.

Θύμα επίθεσης με βιτριόλι
Κλείσιμο


«Η Ιωάννα θεωρεί ότι όποιος έκανε την επίθεση γνώριζε πρόσωπα και καταστάσεις μέσα στην εταιρεία» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λύτρας, σημειώνοντας ότι αυτό που έγινε «δείχνει εμμονή που μπορεί να μη σχετίζεται με πραγματικά γεγονότα».

Ο δικηγόρος ζήτησε από την 34χρονη να ενημερώσει αμέσως την αστυνομία, γιατί πλέον μιλάμε για ένα διαφορετικό σενάριο, σε σχέση με όσα διακινούνταν μέχρι στιγμής.

Η Ιωάννα συνεχίζει τη νοσηλεία της στο  νοσοκομείο, με τους γιατρούς να βρίσκονται στο πλευρό της.

IMG_3663


epithesii3_2

Η Μαρία Καλοφώνου πλαστική χειρουργός, μίλησε σήμερα στο protothema.gr για την κατάσταση της υγείας της Ιωάννας μετά το τρίωρο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε χτες όπου της αφαίρεσαν καμμένο δέρμα και της τοποθέτησαν τεχνητό μέχρι να μπει το δέρμα της ασθενούς.

«Πρέπει να αναρρώσει από το χθεσινό τρίωρο χειρουργείο για να μπορέσουν οι γιατροί να συνεχίσουν και στα επόμενα που πρόκειται να ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες.Την παρακολουθούν και οι οφθαλμίατροι δυο και τρεις φορές την ημέρα και κάνουν ότι μπορούν για τη βελτίωση του αριστερού ματιού της»,λέει στο protothema.gr η Μαρία Καλοφώνου.

Ειδήσεις σήμερα: 

Από Δευτέρα σαλπάρουμε για τα νησιά - Τι πρέπει να ξέρουμε

Σοκ στην Κύπρο: Νεκρός 21χρονος μετά από ολονύκτιο πάρτι με ναρκωτικά και κολύμπι

Δείτε βίντεο: Απίστευτος συνωστισμός και ξύλο για ένα take away ποτό στη Θεσσαλονίκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης