Τσάκωσαν «πιστολέρο» σε Κύμη, Ηράκλειο και Λιβαδειά

Τσάκωσαν «πιστολέρο» σε Κύμη, Ηράκλειο και Λιβαδειά

Οι δράστες συνελήφθησαν

Kymi-pyrovolismoi
Πήρε... ανάποδες τα ξημερώματα της Δευτέρας ένας Έλληνας στην Κύμη Ευβοίας, ο οποίος βγήκε από το σπίτι του κρατώντας την κυνηγετική καραμπίνα που κατείχε νόμιμα και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα, κάνοντας τους κατοίκους της περιοχής να πεταχτούν έντρομοι από τα κρεβάτια τους!

Οι γείτονες ειδοποίησαν το τοπικό αστυνομικό τμήμα, οι άνδρες του οποίου έφτασαν άμεσα στο σημείο και πέρασαν χειροπέδες στον «πιστολέρο», ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας κατηγορούμενος για άσκοπους πυροβολισμούς, ενώ κατασχέθηκαν το όπλο και 30 κάλυκες κυνηγετικών φυσιγγίων!

Στη θέα των αστυνομικών του τμήματος Χερσονήσου που τους έκαναν σήμα να σταματήσουν για έλεγχο τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακή στο Ηράκλειο, οι δύο Έλληνες που επέβαιναν σε ένα αυτοκίνητο πέταξαν στον δρόμο ένα πιστόλι με γεμάτο γεμιστήρα! Οι αστυνομικοί το αντιλήφθηκαν και κατέσχεσαν το όπλο, ενώ μόλις συνέλαβαν τους επιβάτες έκαναν έρευνα στο αυτοκίνητο όπου βρήκαν και ένα μαχαίρι συνολικού μήκους 25 εκατοστών! Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενοι για παράνομη οπλοκατοχή, ενώ το πιστόλι εστάλη για βαλλιστική εξέταση στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργείται.

Ένα πιστόλι εκτόξευσης φωτοβολίδων, οκτώ φωτοβολίδες και ένα πλαστικό κουτί με 61 καψούλια που χρησιμοποιούνται για την πυροδότησή τους είχε μαζί του ένας Έλληνας που υποβλήθηκε σε έλεγχο στη Λιβαδειά από αστυνομικούς της Ασφαλείας και του τοπικού τμήματος. Έτσι, συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς κατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας περί ειδών πυροτεχνίας.

Ειδήσεις σήμερα:

Θα πωλούσαν το Βόλο την ηρωίνη που αγόρασαν στην Αθήνα

Δείτε βίντεο: Η «συμμορία του λεκέ» ξαναχτυπά - Ξάφρισε Κινέζες με Louis Vuitton στο Κολωνάκι

Φάρσαλα: Μπήκε στη μπανιέρα και βρήκε μέσα ένα... φίδι!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης