Ηράκλειο: Αναζητούν οδηγό που παρέσυρε πεζό και τον εγκατέλειψε

Ηράκλειο: Αναζητούν οδηγό που παρέσυρε πεζό και τον εγκατέλειψε

Το ατύχημα συνέβη νωρίς το πρωί της Κυριακής, όταν 34χρονος αλλοδαπός επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο, αλλά παρασύρθηκε από διερχόμενο ΙΧ

peripoliko
Εκτεταμένες έρευνες διενεργούν οι αστυνομικοί της Τροχαίας για τον εντοπισμό ενός ασυνείδητου οδηγού που προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό ενός νεαρού άνδρα στην περιοχή της Θερίσου στο Ηράκλειο, αλλά έσπευσε να εξαφανιστεί εγκαταλείποντάς τον αβοήθητο.

Το ατύχημα συνέβη νωρίς το πρωί της Κυριακής, όταν ο 34χρονος αλλοδαπός επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο, αλλά παρασύρθηκε από το διερχόμενο Ι.Χ. αυτοκίνητο και εκτινάχθηκε στο οδόστρωμα. Αντί να σταματήσει να δει τι είχε συμβεί και να βοηθήσει το τραυματισμένο θύμα του, ο οδηγός του Ι.Χ. εγκατέλειψε το σημείο αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα.

Ο άτυχος αλλοδαπός παρελήφθη από ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ, όπου οι γιατροί διέγνωσαν ότι είχε υποστεί κάταγμα στο κάτω άκρο και παρέμεινε για νοσηλεία στο νοσοκομείο. Οι άνδρες της Τροχαίας έκαναν επιτόπια έρευνα στο σημείο του ατυχήματος και αναζητούν πλάνα από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, ώστε να ταυτοποιήσουν τον ασυνείδητο οδηγό.

Ειδήσεις σήμερα: 

Το σπαθί και το όπλο αποκάλυψαν τέσσερις κλοπές στη Μεσσηνία

Άρτα: Κλεφτρόνι ετών... 12 (!) ξάφρισε οδηγό ταξί!

«Λουλούδι του Δαρβίνου»: Συνελήφθη κι άλλος Αλβανός που μάζευε το θαυματουργό φυτό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης