Διακινητές χασίς συνελήφθησαν σε Λαμία και Δράμα

Διακινητές χασίς συνελήφθησαν σε Λαμία και Δράμα

Έπειτα από αστυνομικές έρευνες εντοπίστηκαν οι ποσότητες ναρκωτικών

Lamia-xasis
Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που έφτασαν στους αστυνομικούς της Ασφαλείας για έναν Έλληνα που κατοικεί στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας ότι διακινεί ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, κατά την διάρκεια της αιφνιδιαστικής έρευνας που έκαναν στο σπίτι του.

Τόσο στην κατοχή του υπόπτου, όσο και στα δωμάτια του σπιτιού, βρέθηκαν μια συσκευασία που περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 56,1 γραμμαρίων, άλλη μια συσκευασία με αδασμολόγητο καπνό βάρους 107,5 γραμμαρίων, ένα τσιγαριλίκι και μια ζυγαριά ακριβείας, τα οποία κατασχέθηκαν. Ο δράστης οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών και παραβάσεις του Τελωνειακού Κώδικα.

Αλλά και στην Δράμα, στο πλαίσιο επιχείρησης που εκτελέστηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνελήφθη ένας Έλληνας μετά από έρευνα με την βοήθεια σκύλου ανιχνευτή στην κατοικία του, όπου κατασχέθηκαν 14 «φιξάκια» και ένα δοχείο με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 39,6 γραμμαρίων. Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας.

Ειδήσεις σήμερα:

Δείτε τι ψάρι έπιασαν ανοιχτά της Καβάλας

Τρόμος από ενεργή νάρκη σε δημοτικά έργα στην Κω

Έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό ο Δημήτρης Κρεμαστινός
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης